Probleme mari, din nou, la Yahoo!

Probleme mari, din nou, la Yahoo!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Conturile de e-mail pe Yahoo! sunt inaccesibile de mai multe ore pe aproape tot globul. Au fost raportate probleme atât de cei care nu au reuşit să trimită sau să-şi citească mailurile, cât şi de cei care folosesc Yahoo! ca motor de căutare.

Mesajul zilei de 5 septembrie pare să fie „Yahoo! Mail down”.
Conform downdetector.com, serverele Yahoo! au probleme începând cu ora 12:22 p.m. EDT (5 septembrie, 7.22 a.m., ora Bucureştiului). Cei care au raportat că nu se pot loga pe Yahoo! sunt, cum spuneam, din aproape toată lumea: SUA, Japonia, Thailanda, România, Cehia, Italia, Germania, Emiratele Arabe Unite, Grecia, India, Turcia, Regatul Unit etc.
Până acum nu au apărut informări oficiale despre cauzele căderii Yahoo! sau despre perioada necesară remedierii. Cele mai des raportate probleme sunt: Log-in (56 la sută), Acces website (36 la sută) și Read mail (7 la sută).

Citit 2119 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 11:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro