Escaladă în Parcul ”Eminescu”
Foto: Anca Melinte

Escaladă în Parcul ”Eminescu”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Deşi rolul lor este pur decorativ, rocăriile şi cascada cu grotă din Parcul „Eminescu” au ajuns zone de escaladă pentru copiii dornici de aventură. Dovadă cei doi puşti pe care i-am surprins cocoţaţi pe grotă, sub ochii mamei care le-a făcut şi poză.

Imagini similare au apărut şi pe Facebook, stârnind valuri de comentarii, mai mult sau mai puţin indignate.

Dincolo de faptul că puştii s-ar putea accidenta într-o astfel de ascensiune, este o realitate necesitatea unui parc de aventură adevărat, pentru că locurile de joacă amenajate în prezent sunt destinate doar prichindeilor.

Citit 1844 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Septembrie 2019 19:02

1 comentariu

 • postat de ursus
  Vineri, 20 Septembrie 2019 08:32
  193.231.148.***
  Ce fac cei care sunt angajati de Primarie pentru a asigura paza si ordinea in parcuri? Cine ii monitorizeaza? Ce consecinte sunt atunci cand se intampla lucruri nedorite (starea parcurilor din Galati, pozele din ziarul dvs. si experienta mea de galatean sunt probe ca astfel de lucruri se intampla!). De multe ori vad personaje imbracate in uniforma plimbandu-se agale pe alei, dar imaginea lor (oameni in varsta sau supraponderali blajini) imi trezeste doar cate un suras amar... Si atunci cand se petrece cate ceva in neregula si au ghinionul sa fie de fata, asista neputinciosi la aceasta sau chiar se "evapora". A! Mai avem si Politie locala!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.