VĂ REAMINTIM: Restricţii de trafic până luni

VĂ REAMINTIM: Restricţii de trafic până luni

Restricţii de trafic şi staţie Transurb mutată
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Începând de vineri, 11 octombrie, şi până luni, 14 octombrie, circulaţia pe strada Brigadierilor va fi oprită, anunţă Primăria Galaţi. De asemenea, va fi oprită circulaţia pe banda specială pentru troleibuze în zona intersecţiei cu strada Domnească. Măsurile sunt necesare pentru derularea lucrărilor edilitare în cadrul proiectului ”Reabilitare reţea apă potabilă strada Domnească, bloc N6, Magazin Winmarkt”. Gălăţenii mai trebuie să ştie că staţia mijloacelor de transport în comun de pe strada Bălcescu, din dreptul Hotelului "Dunărea", se va muta, pe durata desfăşurării lucrărilor, pe strada Brăilei, în dreptul blocului H.

Citit 3166 ori Ultima modificare Duminică, 13 Octombrie 2019 01:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro