Jaful de la Frumuşiţa - trei tâlhari, un singur arestat

Jaful de la Frumuşiţa - trei tâlhari, un singur arestat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joia trecută, în urma unor descinderi domiciliare, poliţiştii gălăţeni i-au reţinut pe Vasile Diamant şi Sorin Enache, suspecţi în jaful de la Frumuşiţa.

Vineri, cei doi au fost prezentaţi în faţa judecătorilor de la Tribunalul Galaţi, cu propunerea de arestare preventivă.

În urma deliberării, vineri seară, judecătorii gălăţeni au decis că Sorin Enache (FOTO) trebuie să fie arestat. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Celălalt suspect, Vasile Diamant, a fost pus în libertate şi a fost obligat de judecători să nu părăsească localitatea. În cazul lui Vasile Diamant, procurorul de caz a făcut deja recurs.

„Din punctul nostru de vedere, chiar dacă el a fost doar şofer în acel jaf, Vasile Diamant reprezintă totuşi un pericol social pentru că a luat parte la săvârşirea infracţiunii”, ne-a explicat Ionel Gâlcă, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că mai există un suspect în acest caz. Este vorba despre Nicolae Borş, de 22 de ani, care se sustrage urmării penale.

„În cazul celui de-al treilea suspect, Nicolae Borş, nu a fost îndeplinită procedura de citare, nefiind găsit de poliţişti. De aceea, cazul lui va fi pus în discuţie la Tribunalul Galaţi, după ce el va fi legal citat”, a mai adăugat prim-procurorul Ionel Gâlcă.

În concluzie, doar unul dintre cei trei suspecţi a primit, în acest moment, mandat de arestare.

Asupra situaţiei celorlalţi doi bărbaţi implicaţi în jaful poştaşului de la Frumuşiţa, vom reveni după ce judecătorii gălăţeni vor judeca recursul, respectiv propunerea de arestare preventivă.

Citit 1206 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.