Balul Bobocilor, cu dictator şi raţie la alimente. Spectacol inedit, marca Liga Studenţilor

Balul Bobocilor, cu dictator şi raţie la alimente. Spectacol inedit, marca Liga Studenţilor
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Balul bobocilor de la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, cu o temă grea anul acesta: 30 de ani de la Revoluţia din 89, şi-a desemnat ieri câştigătorii, după un show interesant, care a cuprins, ca de obicei, mult dans, momente colective, individuale şi întâmplări filmate în cantonament.

Pentru că, aşa cum se ştie deja, balul studenţilor gălăţeni presupune o perioadă de şase săptămâni de training, în care bobocii (21 la număr) se cunosc, se pregătesc intens şi participă la diverse acţiuni care au legătură cu tema balului.

"Cel de-al XXIV-lea Congres al Internaţionalei Studenţeşti", pus în scenă de boboci, s-a făcut simţit încă de la intrarea în holul Universităţii, unde publicul a fost întâmpinat cu raţia de făină, ulei şi pâine şi a continuat cu un discurs al dictatorului. Momentul culminant a fost atunci când nişte terorişti au fost filmaţi împuşcând oameni într-o clădire părăsită, nu în realitate, ci la War Tag. După show, până la deliberarea juriului, publicul s-a delectat cu un concert al trupei rock din Galaţi "Among the Filters".

Titlurile de Miss şi Mister Boboc 2019 le-au revenit Cristinei Adina Leca, de la Facultatea de Arhitectură Navală, şi, respectiv, lui Răzvan Avădanei, de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. "Am avut parte de momente minunate, nici măcar nu ne-am aşteptat să câştigăm. Sunt emoţii care vor rămâne în amintirea noastră de-a lungul multor ani", a spus Cristina. Iar Răzvan a apreciat faptul că toţi bobocii au devenit o mare familie. "Cred că ideea de a ne apropia unii de alţii era cea mai importantă şi cred că noi, bobocii de anul acesta, am ajuns să avem familia pe care ne-o doream şi care va rămâne mereu, indiferent de circumstanţe", a explicat Mister Boboc.

Organizatorii evenimentului au fost Liga Studenţilor din Galaţi, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor. "Am fost şi eu în pielea lor anul trecut şi ştiu că au avut parte de mari emoţii. Am ales finaliştii după criterii cum ar fi: implicarea, prezentarea numărului personal, dansul şi prezenţa scenică. Nu contează cine câştigă, ci doar participarea, pentru că îţi aduce o experienţă de neuitat", a declarat Mihaela Chiriac, membră a juriului şi Miss Boboc 2018.

După Bal, studenţii au continuat distracţia în Clubul Divino, unde l-au ascultat pe Macanache.

Citit 4098 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Decembrie 2019 12:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.