Andreea Bălan, despre celebritatea din adolescenţă

Andreea Bălan, despre celebritatea din adolescenţă
Andreea are o carieră de succes atât în muzică, cât şi în televiziune
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pentru Andreea Bălan, celebritatea venită foarte devreme în viaţă, odată cu succesul trupei Andre, nu a fost neapărat o binecuvântare.

Andreea Bălan este nominalizată anul acesta la categoria Best Female Artist la ELLE Style Awards, evenimentul care celebrează 22 de ani de la apariţia primului număr al revistei ELLE în România. Prezentă la şedinţa foto dedicată proiectului, Andreea a povestit despre munca ei, despre anul prin care a trecut, cu bucurii, dar şi cu momente dificile, dar şi despre reuniunea Andre, un eveniment aşteptat cu sufletul la gură de fanii artistei.

În acest context, Andreea Bălan a povestit că „au trecut 20 de ani de când m-am lansat, aveam o vârstă fragedă, şi peste noapte am devenit celebră, umpleam stadioane în formula Andre. A trebuit să mă maturizez brusc şi să mă confrunt cu nişte probleme de adult, mai târziu am avut nevoie de foarte multă consiliere ca să pot să mă formez ca om. A fost greu, foarte greu, să mă menţin de-a lungul anilor. Şi este greu să te lansezi, dar cel mai greu este să te menţii. Mai ales două decenii. Trebuie tot timpul să te adaptezi, să simţi şi să accepţi schimbarea. Pentru că, dacă eşti rigid, nu vei evolua. Şi cred că asta am învăţat de-a lungul anilor, pe lângă multe alte lecţii de viaţă. Cu cât eşti mai sus, cu atât căderea e mai abruptă. Am învăţat să mă adaptez. Să fiu atentă la schimbările lucrurilor şi ale pieţei, să fiu atentă la schimbările din jurul meu”,a mărturisit Andreea Bălan.

Artista a mărturisit că nu a fost uşor să gestioneze celebritatea, mai ales că avea o vârstă fragedă atunci când s-a lansat pe piaţa muzicală. „Noi, la vârsta aceea, eram atât de mititele, încât practic nu am realizat ce se întâmplă cu noi. Pur şi simplu eu, una, aveam impresia că aşa fac toţi copiii, se duc şi cântă şi umplu stadioane. Aveam şi foarte multe probleme în culise, cu tatăl meu, şi noi între noi…taţii noştri nu au ştiut să gestioneze foarte bine succesul şi nu am realizat. Pur şi simplu eram nişte roboţei care mergeau din oraş în oraş, mergeam pe scenă, în discoteci pe vremea aceea, umpleam stadioane, case de cultură, şi apoi veneam acasă, trebuia să merg şi la şcoală, trebuia s-o satisfac şi pe mama, să iau note bune…„. 

Din fericire, Andreea Bălan este azi o artistă matură, care a reuşit să îşi gestioneze crizele din adolescenţă şi care s-a menţinut în topuri vreme de două decenii, lansând album după album. Acum, Andreea lucrează atât în propriul proiect, cât şi alături de Andreea Antonescu, face de mai mulţi ani parte din juriul emisiunii TV „Te cunosc de undeva”, deţine un vlog de succes şi câteva canale de socializare pe care a adunat un număr impresionant de fani.

Citit 1854 ori Ultima modificare Vineri, 06 Decembrie 2019 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.