Irina Rimes și celebritatea

Irina Rimes și celebritatea

Pentru artistă nu există delimitare între ea, ca persoană, și artistul de pe scenă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
2 comentarii

Irina Rimes le-a povestit reporterilor de la elle.ro despre ce înseamnă să fii una dintre cele mai cunoscute artiste din România, dar și despre partea mai puțin frumoasă a meseriei.

"Lucrurile mai puțin plăcute (din viața de artist - n.r.) țin de viața personală, atunci când nu ai timp să ai una, nu ai timp să ai grijă de corpul tău și de mintea ta. De exemplu, mi-ar plăcea să am câteva zile libere, măcar, să studiez la pian sau tot felul de chestii. Iubesc limba franceză, dar n-am avut timp s-o mai studiez. Nu am timp pentru mine. Trebuie să am timp pentru toată lumea, mai puțin pentru mine", mărturisește artista.

Irina susține că tot timpul îl investește în cariera ei, dar și-ar dori să își facă timp și pentru ea. "Într-adevăr, timpul pe care îl investesc, îl investesc fix în cariera mea, în ceea ce pot să ofer oamenilor din jurul meu, dar mi-ar plăcea să am câteva zile numai ale mele, când să am grijă numai de mine."

Pentru Irina Rimes, nu există delimitare între cea care compune și interpretează piesele, pe care apoi la interpretează în fața a mii de oameni și cea din spatele scenei, după cum spune chiar ea: "Irina omul este Irina artistul, nu există nicio delimitare între cele două persoane. Irina omul scrie piese pe care Irina artistul le cântă".

După atâția ani în lumina reflectoarelor și în atenția publicului, Irina nu mai este surprinsă când aude una dintre piesele sale la radio, dar asta nu înseamnă că acest lucru o lasă indiferentă: "M-am obișnuit, ba chiar mă deranjează atunci când nu am nicio piesă pe radio. Piesele mele sunt copiii mei și, cu cât mai multă lume le aude, cu atât mai fericită sunt pentru copiii mei, pentru că vreau să le știe cât mai mulţi. Și când aud o piesă la radio mă bucur mult".

Sursa: elle.ro

Citit 1892 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Decembrie 2019 14:24

2 comentarii

 • postat de Dana Sâmbătă, 28 Decembrie 2019 17:47 82.137.10.*** Link la comentariu
  0
  0

  Și eu! Mă abțin! De ! La ! Comentarii care ! Nu își ! Au rostul! La alte comentarii.....!!!!!

  Raportează
 • postat de comunismul Duminică, 15 Decembrie 2019 16:52 188.24.202.*** Link la comentariu
  1
  0

  a fost mult promovata muzica ei! atat pe radio! cat si la tv! e normal sa fie una din vedetele apreciate din romania! cu toate ca ea e din moldova! daca pe unii deranjeaza asta este! asa vrea ea sa fie! mai excentrica! mai depresiva! ma rog! cum o fi! sigur ca atunci cand o vezi! normal ca ti-o imaginezi altfel decat ca cantareata! nici mie nu prea imi place de ea! dar e promovata! si atunci in acest sens mai bine ma abtin de la comentarii care nu isi au rostul!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.