Internet gratis în centrul oraşului

Internet gratis în centrul oraşului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco a anunţat ieri că a fost semnat contractul între Primăria Galaţi, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Internaţionale şi Romtelecom pentru înfiinţarea în centrul oraşului a trei hot-spot-uri, puncte în care este posibilă conectarea gratuită la internet.

„La solicitarea MCSI, au fost identificate trei zone publice pentru furnizarea gratuită a serviciilor de internet în sistem wireless: sediul Primăriei (strada Domnească, nr. 38), sediul Centrului de Informare Cetăţenească (strada Fraternităţii, bloc Şoim) şi cel al Fiscalităţii (Domnească nr. 12, bloc L)”.

„Serviciile de internet în sistem wireless vor fi oferite gratuit pe o rază de aproximativ 500 de metri. Ministerul a pus la dispoziţie echipamentele necesare şi fluxul de internet în timp ce Primăria va asigura spaţiul pentru amplasarea echipamentelor şi va suporta costurile de energie electrică”.

„În maxim o lună acest lucru va fi funcţional, şi practic se vrea a fi un prim pas într-un proiect mult mai extins, astfel încât în toate zonele publice să avem în viitor acces gratis la internet prin wireless”, a declarat viceprimarul.

În decembrie viceprimarul a anunţat acelaşi lucru, că într-o lună vom avea wireless. Păcat că doar promisiunile nu ne conectează gratis la net.

Citit 1524 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.