Dragostea, subiectul perpetuu

Dragostea, subiectul perpetuu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce, aseară, pe scena Teatrului Muzical „Nae Leonard” s-a jucat avanpremiera spectacolului „Pierduţi în dragoste”, duminică, de Ziua Îndrăgostiţilor, de la ora 18,00, gălăţenii sunt invitaţi la premieră.

„Este un spectacol dinamic din toate punctele de vedere”, ne-a spus directorul Florin Melinte, cel care semnează şi regia.

„Proza în formă comică  va fi foarte apreciată. Baletul are o formă mult mai dinamică decât au văzut gălăţenii până acum pe scena Muzicalului, iar muzica este rezultatul fericit al primei colaborări cu Marian Proca, din interiorul teatrului. Decorurile, realizate de Gheorghe Andreescu, sunt mult mai generoase decât în alte spectacole.”

Florin Melinte a explicat şi cum au fost înlocuite spectacolele de revistă  cu un nou tip de producţii, pentru a face faţă concurenţei din audio-vizual:

„Încercăm să aducem pe scenă un nou gen, pentru că, în România actuală, genul revistă e foarte greu de cultivat. Creatorii de revistă au dispărut cu desăvârşire, iar noi, teatrele, nu putem să producem în ritmul televizoarelor. Ca urmare, încercăm să dăm culoare spectacolelor pe care le numim muzical-coregrafice de divertisment”.

Premiera de la acest sfârşit de săptămână are inedit şi faptul că, alături de artiştii angajaţi ai teatrului, pe scenă vor urca şi câţiva debutanţi, pentru selectarea cărora instituţia a organizat, la începutul acestui an, un casting.

Foto: Teatrul Muzical „Nae Leonard”

Citit 681 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.