Miri de Ziua Îndrăgostiţilor

Miri de Ziua Îndrăgostiţilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Daniela şi Nelu Ramfu s-au descoperit la 3.000 de km, în Irlanda *

De Ziua Îndrăgostiţilor, mariajele de-o zi, oficializate între cuplurile de îndrăgostiţi, sunt la mare modă. Dar de ce soţ şi soţie pentru o zi, şi nu o viaţă întreagă împreună, sub semnul iubirii?

Probabil aşa au gândit cele 8 perechi din Galaţi care au ţinut ca Valentine’s Day să fie ziua în care relaţia lor se transformă într-o fericită căsnicie.

Duminică, nu mai puţin de 6 cupluri s-au prezentat cu alai la Starea Civilă pentru a spune „Da” vieţii în doi… sau mai bine spus în trei, cât de curând, pentru că unii dintre îndrăgostiţi aşteaptă deja un bebeluş. 

Sâmbătă, alte două cupluri n-au ţinut seama de ghinioanele unei zile de 13 şi s-au căsătorit. Luna lor de miere începe de Valentine’s Day.

Daniela şi Nelu Ramfu

„A fost ideea soţului meu să alegem această zi”, aşa ne-a mărturisit Daniela, viitoarea doamnă Ramfu. „Am vrut să celebrez în fiecare an Ziua Îndrăgostiţilor şi aniversarea noastră. Să fie ceva romantic”, ne-a mărturisit Nelu Ramfu, sorbindu-şi din priviri aleasa, pe Daniela.

„Să fim îndrăgostiţi toată viaţa”, răspunde ea. „Pe vecie”, întăreşte el, continuându-i vorbele.

Cei doi miri s-au cunoscut acum un an, la o zi onomastică, la 3.000 de km distanţă de ţară, în Irlanda. Nicio irlandeză ori irlandez nu le-a furat inima. De la marginea Europei au venit aici să se căsătorească, şi peste o săptămână se vor întoarce în Irlanda.

„A fost chemarea sângelui. Românul trage la român. Suntem şi români şi moldoveni”, spun, completându-şi vorbele unul altuia.

Două bebeluşe, pe drum

„Aşteptăm o fetiţă, în curând”, ne-a spus mirele Laurenţiu, fericit înainte de a întreba de ce au ales această zi pentru a-şi uni destinele. Se ştiu deja de un an şi două luni şi se privesc cu nespusă dragoste: Cristina şi Laurenţiu.

Crina şi George, viitoarea familie Şandru, sunt şi ei viitorii părinţi ai unei fetiţe. Sunt de 13 ani împreună, deci se poate spune că au trecut deja cu brio testul de anduranţă.

Simona şi Răzvan Grecu

Grijulie şi mândră foc, soacra mare îşi sorbea din ochi tânăra şi frumoasa noră, pe Simona, viitoarea doamnă Grecu. Răzvan, mirele, ceva mai pragmatic, spune că nu a ales ziua de 14 februarie pentru că e musai Ziua Îndrăgostiţilor: „În 2007 ne-am cunoscut. Totul m-a atras la ea”.

Alexandrina Paveliu, referent cu delegare de ofiţer de stare civilă, oficiază căsătorii de 13 ani. „Nu sunt prea multe cupluri care aleg această zi să se căsătorească. Le doresc fericire multă, sănătate, înţelegere. Aş vrea să am mână bună şi să-i unesc pentru totdeauna”.

Tuturor familiilor le dorim Casă de piatră, sănătate, fericire şi numai bucurii!

Foto 1-  Proaspăta familie Ramfu

Foto 2 - La început de drum, familia Grecu

Citit 1521 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.