Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
3 comentarii

Un angajat al societăţii de transport public din Galaţi este cercetat penal, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier care, iniţial, a avut toate caracateristicile unei banale tamponări. Şoferul Transurb era în timpul unei curse şi, pe bulevardul Traian Vuia, în momentul în care a vrut să treacă de pe banda unu pe banda a doua, nu s-a asigurat şi a acroşat un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, ambele vehicule au suferit avarii, şoferii recurgând la rezolvarea amiabilă a situaţiei, mai ales că nicio persoană din autoturism sau autobuz nu a acuzat vreo leziune. Situaţia s-a schimbat brusc două ore mai târziu, când un bărbat de 60 de ani, care se aflase în respectivul autobuz, a sunat la 112 şi a chemat salvarea, declarând că a fost rănit în respectivul accident. Omul a fost dus la spital pentru investigaţii medicale, poliţiştii rutieri fiind nevoiţi, în această situaţie, să deschidă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ei vor verifica dacă şoferul autobuzului s-a asigurat că niciun pasager nu a fost rănit, dacă le-a pus în vedere oamenilor că poate chema salvarea în caz de nevoie şi, mai ales, dacă pretinsa victimă chiar a avut de suferit în impact, dar a declarat cu totul altceva la faţa locului.

Citit 2099 ori Ultima modificare Vineri, 31 Ianuarie 2020 18:19

3 comentarii

 • postat de Economic Sâmbătă, 01 Februarie 2020 08:54 109.166.134.*** Link la comentariu
  9
  7

  Șoferul este băgat în necaz de propria prostie! Sa fie înlocuit cu un șofer într-adevăr profesionist, care se asigura în trafic.

  Raportează
 • postat de ICTosca Sâmbătă, 01 Februarie 2020 08:46 82.76.9.*** Link la comentariu
  5
  17

  ..."barbatul de 60 de ani", unul dintre specimenele ce sta la coada la chioscul de bilete Transurb de la ora 06.00 pentru "abonament" si care cunoaste toti soferii de pe traseul sau, dupa numele mic, a gandit ca nu ar fi rau (pentru domnia sa) sa sada nitel in spital si sa-si faca si analizele moca, chit ca-i rau ( pentru soferul autobuzului)...da' asta nu conteaza. Asa in cat, "s-a dat ranit" aidoma unui mare stab de partid, ce se da mare revolutionar, pentru oportunitatile de rigoare...Tipic "mandrilor ca sunt romani"...

  Raportează
 • postat de George Sâmbătă, 01 Februarie 2020 08:10 89.136.76.*** Link la comentariu
  6
  10

  Si daca respectivul mosneag era beat si doar avea chef de o plimbare cu salvarea?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.