Un preşedinte CJ galant

Un preşedinte CJ galant
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Flori şi mărţişoare pentru jurnaliste * De 8 Martie, doamnele şi domnişoarele pot vizita gratuit muzeele gălăţene *

Fie criză, fie vreme bună, preşedintele Consiliului Judeţului, Eugen Chebac, rămâne un gentleman! Galant, preşedintele a invitat jurnalistele la Consiliul Judeţului, dar nu pentru o conferinţă de presă în sine, ci pentru a le ura „O primăvară liniştită”.

Un mărţişor tradiţional, un buchet de frezii, o orgă cântând muzică ambientală, o cupă de şampanie şi ceva dulciuri au constituit darul şefului judeţului, dar şi… o modalitate de a se pune bine cu presa feminină.

Cravata violetă pe care o purta la gât preşedintele putea fi clasificată „în trend”, dar şi „scut de apărare” în faţa jurnalistelor în mov.

Tot ieri, pe 1 martie, a început şi campania „Imaginea ta”, promovată de Consiliul Judeţului pentru ca toţi cetăţenii să înţeleagă ce înseamnă această instituţie, ce poate face pentru ei şi să nu o mai confunde cu Prefectura sau Primăria.

Campania va dura zece luni, dar primul pas a fost tot sub semnul mărţişorului. Potrivit preşedintelui, doamnele şi domnişoarele din comunele Slobozia, Cuza-Vodă, Pechea, Costache Negri, Griviţa şi Cudalbi au primit câte un mărţişor educativ, o carte de vizită a CJ, cu sigla, fotografia sediului consiliului şi obiectivele principale ale acestui for.

CJ lucrează şi la imaginea sa internaţională, Direcţia de Dezvoltare primind sarcina de a relua toate parteneriatele cu oraşele din străinătate, Congresul autorităţilor locale şi Consiliul Europei.

O campanie similară de mediatizare internaţională a avut loc şi în 2007 prin difuzarea unui DVD „Europa descoperă judeţul Galaţi”, titrat în engleză şi română.

Preşedintele Eugen Chebac a ţinut să anunţe că, pe 8 Martie intrarea la muzeele gălăţene va fi liberă pentru doamne şi domnişoare.

Citit 956 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.