Petrecere pentru femeile-poliţiste

Petrecere pentru femeile-poliţiste
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pentru a le arăta aprecierea, poliţiştii au organizat, în secret, sărbătorirea colegelor lor * Petrecerea a fost un secret până în ultima clipă *

Pentru cele 79 de poliţiste gălăţence care sunt membre IPA şi fac parte şi din Clubul Sportiv Danubius, Ziua  Femeii a fost… ieri. Sărbătoarea a început în jurul prânzului, când femeile au fost urcate într-un microbuz cu destinaţie… necunoscută. 

Petrecerea a început în momentul în care toate doamnele au ajuns la Clubul Viva.

„Destinaţia a fost secretă. Toată petrecerea de azi a fost secretă. Fetele nu au ştiut decât că se va organiza ceva de Ziua Femeii”, ne-a spus comisarul Florin Olaru, şef serviciu management-resurse umane din cadrul IPJ Galaţi şi preşedinte IPA.

Doamnele au fost plăcut surprinse, mai ales că la intrarea în club au primit flori şi mici atenţii din partea bărbaţilor, membri IPA.

„Am decis să sărbătorim astăzi Ziua Femeii deoarece luni, chiar de 8 Martie, vrem ca doamnele să aibă o zi liberă.  Azi este ziua în care se îmbină armonios cele patru elemente caracteristice femeilor: sensibilitatea, frumuseţea, cochetăria şi fineţea”.

„Am dorit să le sărbătorim pe toate femeile membre IPA şi am organizat un eveniment  special, cu multe surprize”, ne-a povestit comisarul Florin Olaru.

Nu numai locul a fost ţinut secret faţă de poliţistele gălăţence, ci şi toate etapele petrecerii.

„Am sperat să nu fim deconspiraţi de colegele noastre. Şi cred că am reuşit. Am organizat şi o prezentare de lenjerie intimă. Fetele de GENYS MODELS au defilat în ţinute oferite de firma de lenjerie Piera din Cluj Napoca”.

„Mai mult decât atât, le-am pregătit şi un moment special de striptease. Anul trecut nu am avut astfel de momente şi ni s-a atras atenţia. Colegele noastre merită tot ceea ce este mai bun, aşa că le-am îndeplinit dorinţele”, ne-a divulgat preşedintele IPA.

Pe lângă micile atenţii primite, pe doamne le-a aşteptat şi o tombolă cu premii constând în două excursii oferite de firmele Next Travel şi Sfinx. A fost organizat şi un karaoke la care premiile au fost oferite de firma Convert şi au constat în bijuterii de aur.

Chiar dacă a fost un eveniment organizat pentru femei, bărbaţii poliţişti din conducere au ţinut să fie prezenţi pentru a le ura colegelor lor un călduros „La mulţi ani!” şi pentru a le oferi flori. Au promis însă că nu vor zăbovi foarte mult la petrecerea doamnelor şi că le vor lăsa pe acestea să se distreze în voie.

Pentru două dintre doamnele prezente evenimentul a fost cu dublă semnificaţie. „Avem o colegă a cărei zi de naştere este chiar astăzi. Şi am sărbătorit-o şi pe doamna Constanţa Duca, secretara domnului comandant.

A schimbat mulţi şefi, dar a rămas la post, făcându-şi meseria cu profesionalism. Doamna Duca a primit azi din partea noastră un cadou de… aur pentru că pe 25 martie, chiar de Ziua Poliţiei, va ieşi la pensie.

Îi mulţumim mult pentru tot ce a făcut şi îi urăm o viaţă frumoasă în continuare”, a conchis comisarul Olaru.

A fost un eveniment reuşit şi plin de surprize. Felicitări organizatorilor şi „La mulţi ani” tuturor femeilor în uniformă!

Citit 2147 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.