Se înmulţesc furturile de animale în judeţ

Se înmulţesc furturile de animale în judeţ
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Două ce, într-o noapte de la începutul acestei săptămâni, o stână din nordul judeţului Galați a fost vizată de hoţi, care au furat mai multe ovine şi produse, două noi atacuri au avut loc la Griviţa, în noaptea de 4 spre 5 iunie. Trei viţei dintr-o fermă de pe raza comunei au dispărut, furtul acestora fiind semnalat de îngrijitori la primele ore ale dimineţii de vineri. Oamenii le-au spus poliţiştilor că viţeii fuseseră scoşi din ţarc după ce hoţii au tăiat gardul de plasă, prejudiciul estimat ridicându-se la circa 12.000 de lei.

În urma verificărilor, poliţiştii au dat de urma prezumtivilor autori pe un câmp de pe raza comunei Lişeti, unde au găsit şi vitele furate. Aceştia sunt doi tineri, de 24 şi respectiv 26 de ani, din Griviţa, despre care oamenii legii aveau să afle că în aceeaşi noapte, cu puţin timp înainte de a descinde la cireadă, mai vizitaseră şi o gospodărie din Griviţa, de unde nu plecaseră cu mâna goală. "Continuând cercetările, polițiștii au stabilit că, în aceeași noapte, tinerii ar fi sustras, dintr-o gospodărie, doi cai, pe care ulterior i-ar fi abandonat pe un câmp.

Cei doi tineri, cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, pentru dispunerea unei măsuri preventive", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 3394 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2020 00:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.