Document fals, descoperit la frontieră

Document fals, descoperit la frontieră

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În Punctul de Trecere a Frontierei Galați-rutier s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, G.C., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 63 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Republica Moldova. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat, pentru mijlocul de transport pe care îl conducea, certificatul de înmatriculare emis în Republica Moldova. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

Citit 1208 ori Ultima modificare Duminică, 19 Iulie 2020 22:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro