Și ”Turistul” din Tecuci așteaptă cumpărători
Foto: Arhivă VL

Și ”Turistul” din Tecuci așteaptă cumpărători
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Sâmbătă, 18 iulie, anunțam că fostul hotel "Turist" din Galați a fost cumpărat de patronul unei firme organizatoare de jocuri de noroc. Luni, un prieten al ziarului nostru, Henri Codenie, ne-a readus în atenție Hotelul "Turist" din Tecuci, a cărui soartă seamănă izbitor de mult cu aceea a "fratelui" mai mare din Galați.

Situat în zona centrală a Tecuciului, hotelul pare a fi fost construit după un proiect asemănător cu cel din Galați, dar are cu trei niveluri mai puțin și fațada ușor diferită. Și "Turistul" din Galați, și cel din Tecuci au ieșit de mai mult timp din circuitul turistic. Conform actualului patron al hotelului tecucean, "Turistul" din Tecuci nu mai este hotel de vreo 15 ani, de atunci rămânând funcționale doar spațiile de la parter, închiriate pentru diverse afaceri. La Galați, au fost reabilitate câteva etaje, camerele fiind transformate în birouri și închiriate. Dan Dumitru, proprietarul "Turistului" din Tecuci, spune că a făcut și el niște modificări. Camerele de la ultimul etaj au fost transformate în apartamente, iar cele de la etajul întâi sunt acum birouri și săli de conferințe. A înlocuit complet toate instalațiile de țevi și cablurile până la etajul patru.

"Turistul" gălățean și-a schimbat de mai multe ori proprietarul în ultimii ani și recent a fost vândut din nou, așa cum am scris în ziarul de sâmbătă. "Turistul" din Tecuci, scos la vânzare inclusiv pe OLX acum câțiva ani, a atras câteva oferte, dar niciuna nu a fost până acum pe placul actualului său proprietar.

Citit 4262 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iulie 2020 10:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.