Accident grav pe Centură. Trei persoane sunt rănite grav
Foto: ISU Galați

Accident grav pe Centură. Trei persoane sunt rănite grav
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Impactul dintre un autoturism si o mașină de teren a avut loc miercuri seară, în dreptul cimitirului "Sf. Lazăr", din cauza unei manevre riscante făcute de șoferul SUV-ului, un bărbat de 35 de ani. 

”Circulând pe banda numărul unu, dinspre strada Combinatului către strada Brăilei, acesta, fără să se asigure, a efectuat manevra de întoarcere, intrând în impact cu un autoturism care circula în aceeași direcție, pe banda a doua. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, din cel de-al doilea autoturism, cu vârste cuprinse între 22 și 57 de ani, printre care și conducătorul auto al acestuia”, precizează cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

Au ajuns la fața locului mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe SMURD și SAJ, medicii constatând că victimele aveau multiple traumatisme. 

"S-au deplasat două echipaje SMURD si o autospeciala de stingere de la Detașamentul de pompieri Galați, împreună cu o ambulanță SAJ. Victimele fuseseră extrase din autoturisme, cu ajutorul cetățenilor, echipajele medicale constatând că este vorba despre trei bărbați care prezentau plăgi la membrele inferioare, traumatisme toracice și cranio-faciale" au precizat reprezentanții ISU Galați.

Victimele au fost duse la Spitalul de Urgență pentru investigații și îngrijiri. Pompierii au rămas la fața locului deoarece din mașini se scursese combustibil și exista risc de aprindere. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului și fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 5358 ori Ultima modificare Joi, 03 Septembrie 2020 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.