Cumpăraţi picturi în ulei şi ajutaţi locatarii blocului N6!

Cumpăraţi picturi în ulei şi ajutaţi locatarii blocului N6!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

A trecut peste o lună de la explozia care a afectat blocul N6 din Centru, iar oamenii de acolo încă nu știu încotro să o apuce.

Deși, din informațiile noastre, Primăria a demarat acolo o anchetă socială, pentru a determina care sunt posibilitățile reale ale familiilor afectate, deocamdată niciun rezultat nu a fost făcut public, deci nu știm dacă vor primi sprijin cei afectați.

Între timp, doamna Cristina Mitrof, locatară în blocul respectiv, dar la o scară care nu a fost afectată, încearcă, după posibilitățile dumneaei, să ajute. A scos la vânzare picturi în ulei semnate chiar de dânsa, pentru a dona sumele obținute în beneficiul vecinilor aflaţi în nevoie. "Să fii alături de oamenii care trec printr-o situație dificilă, să le dăruieşti încredere şi speranţă, este împlinirea ta, ca om. Aceste tablouri le vând pentru persoanele afectate de explozia de la blocul N6. Lucrările sunt în ulei, pe pânză, 30/40 cm. Preţul/lucrare, 150 lei, transport inclus. Este amintirea unei fapte bune, pentru noi, şi bucuria culorilor. Vă voi comunica suma strânsă şi bănuții vor fi donați", spune doamna Mitrof, pe pagina dumneaei de Facebook.

Vă reamintim că o asociație a pus la dispoziție un cont pentru locatarii blocului N6 [detalii]

Citit 2002 ori Ultima modificare Joi, 03 Decembrie 2020 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.