Consilier judeţean PNL Galaţi, la ”Survivor România”
Foto: Marian Calestru

Consilier judeţean PNL Galaţi, la ”Survivor România”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

"Cătălin începe acest an cu o provocare. Tocmai a ajuns în Republica Dominicană, pentru a participa la Survivor România. În următoarea perioadă, nu va mai avea acces la telefon și internet. Va începe aventura și are parte de primele obstacole la Survivor chiar din această săptămână. Sâmbătă, de la ora 20,00, toți ochii pe Kanal D, pentru prima transmisiune din Republica Dominicană. Hai, Moro!", sunt mesajele postate pe pagina oficială de Facebook a sportivului Cătălin Moroşanu. Pentru consilierul judeţean PNL Galaţi Cătălin Moroşan înseamnă, însă, imposibilitatea de a participa la şedinţele forului deliberativ din care face parte.

Cătălin Moroşan, după cum scrie în cartea de identitate a celebrului luptător Cătălin Moroşanu - supranumit Moartea din Carpaţi - a fost, pentru gălăţeni, una dintre marele surprize ale alegerilor locale din 2020. A deschis lista candidaţilor PNL la Consiliul Judeţean Galaţi. Sub semnul pumnului, l-a susţinut pe liderul organizaţiei judeţene liberale, George Stângă, în cursa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Proiect-pilot pentru Galaţi

Dincolo de imaginea de luptător puternic, "Moro" explica în campania electorală că face politică de opt ani, că are la activ două mandate de consilier județean la Iaşi, este secretar regional PNL România, prim-vicepreședinte TNL România. "Funcții pentru care am muncit foarte mult și nu am ars nici o etapă pentru a le merita!", preciza Moroşanu.

Politicianul avea şi un proiect-pilot pentru Galaţi: "Sportul în România este în perfuzii și slab finanțat de Guvernul României. Trebuie să o luăm de la capăt, începând de la cluburile sportive comunale, apoi cele de liceu, până la cele profesioniste. Consiliul Județean este un miniguvern la nivel de județ şi trebuie să fie principalul susținător al sportului de masă. Dacă acest proiect pilot o să reușească în Galați, îl vom implementa la nivel național", promitea Moroşanu.

Nu ştim în ce stadiu se află proiectul-pilot pentru sportul de masă gălăţean, însă pentru acest început de an Cătălin Moroşanu are o altă prioritate, câştigarea unui celebru reality show, "Survivor România", sezonul al doilea.

"Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice și din palmarestul meu lipsea "Survivor România", un reality show care m-a fascinat întotdeauna. Va fi o ocazie excelentă pentru a-mi pregăti revenirea în ring", a mărturisit sportivul.

În echipa "Faimoşilor"

Politicianul face parte din echipa "Faimoşilor" şi este considerat un concurent foarte puternic. Adversarii sunt convinşi că pregătirea de luptător kickbox şi psihicul de învingător îl vor ajuta să facă faţă unui concurs de supravieţuire. Conform Kanal D, "Survivor România" îmbină elementele unei competiții extrem de dificile, în condiții grele, concurenții aflându-se departe de confortul obișnuit și în imposibilitatea de a comunica în vreun fel cu cei de acasă. Foamea chinuitoare, raţiile insuficiente de mâncare, frigul, umezeala, lipsa unui somn odihnitor vor face parte din meniul zilnic al concurenţilor supuşi unor probe fizice şi psihice dificile, în care riscul de accidentare gravă este permanent.

Ei bine, Moroşanu este dispus să îşi testeze limitele în acest fel. Rămâne de văzut când şi cum va reveni în postura de consilier judeţean, pentru a onora mandatul pe care i l-au acordat gălățenii.

Citit 3436 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2021 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.