Consilier judeţean PNL Galaţi, la ”Survivor România”
Foto: Marian Calestru

Consilier judeţean PNL Galaţi, la ”Survivor România”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

"Cătălin începe acest an cu o provocare. Tocmai a ajuns în Republica Dominicană, pentru a participa la Survivor România. În următoarea perioadă, nu va mai avea acces la telefon și internet. Va începe aventura și are parte de primele obstacole la Survivor chiar din această săptămână. Sâmbătă, de la ora 20,00, toți ochii pe Kanal D, pentru prima transmisiune din Republica Dominicană. Hai, Moro!", sunt mesajele postate pe pagina oficială de Facebook a sportivului Cătălin Moroşanu. Pentru consilierul judeţean PNL Galaţi Cătălin Moroşan înseamnă, însă, imposibilitatea de a participa la şedinţele forului deliberativ din care face parte.

Cătălin Moroşan, după cum scrie în cartea de identitate a celebrului luptător Cătălin Moroşanu - supranumit Moartea din Carpaţi - a fost, pentru gălăţeni, una dintre marele surprize ale alegerilor locale din 2020. A deschis lista candidaţilor PNL la Consiliul Judeţean Galaţi. Sub semnul pumnului, l-a susţinut pe liderul organizaţiei judeţene liberale, George Stângă, în cursa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Proiect-pilot pentru Galaţi

Dincolo de imaginea de luptător puternic, "Moro" explica în campania electorală că face politică de opt ani, că are la activ două mandate de consilier județean la Iaşi, este secretar regional PNL România, prim-vicepreședinte TNL România. "Funcții pentru care am muncit foarte mult și nu am ars nici o etapă pentru a le merita!", preciza Moroşanu.

Politicianul avea şi un proiect-pilot pentru Galaţi: "Sportul în România este în perfuzii și slab finanțat de Guvernul României. Trebuie să o luăm de la capăt, începând de la cluburile sportive comunale, apoi cele de liceu, până la cele profesioniste. Consiliul Județean este un miniguvern la nivel de județ şi trebuie să fie principalul susținător al sportului de masă. Dacă acest proiect pilot o să reușească în Galați, îl vom implementa la nivel național", promitea Moroşanu.

Nu ştim în ce stadiu se află proiectul-pilot pentru sportul de masă gălăţean, însă pentru acest început de an Cătălin Moroşanu are o altă prioritate, câştigarea unui celebru reality show, "Survivor România", sezonul al doilea.

"Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice și din palmarestul meu lipsea "Survivor România", un reality show care m-a fascinat întotdeauna. Va fi o ocazie excelentă pentru a-mi pregăti revenirea în ring", a mărturisit sportivul.

În echipa "Faimoşilor"

Politicianul face parte din echipa "Faimoşilor" şi este considerat un concurent foarte puternic. Adversarii sunt convinşi că pregătirea de luptător kickbox şi psihicul de învingător îl vor ajuta să facă faţă unui concurs de supravieţuire. Conform Kanal D, "Survivor România" îmbină elementele unei competiții extrem de dificile, în condiții grele, concurenții aflându-se departe de confortul obișnuit și în imposibilitatea de a comunica în vreun fel cu cei de acasă. Foamea chinuitoare, raţiile insuficiente de mâncare, frigul, umezeala, lipsa unui somn odihnitor vor face parte din meniul zilnic al concurenţilor supuşi unor probe fizice şi psihice dificile, în care riscul de accidentare gravă este permanent.

Ei bine, Moroşanu este dispus să îşi testeze limitele în acest fel. Rămâne de văzut când şi cum va reveni în postura de consilier judeţean, pentru a onora mandatul pe care i l-au acordat gălățenii.

Citit 3147 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2021 16:48

7 comentarii

 • postat de Gălățean, din pacate
  Marți, 19 Ianuarie 2021 10:43
  82.137.10.***
  Ar fi fost frumos sa poarte tricoul cu sigla CJ Galați.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ionut
  Vineri, 08 Ianuarie 2021 17:03
  178.138.193.***
  Culegeți ce ați semănat, nu voi ați votat? Votați omul sau partidul?
  0
  6
  Raportează
 • postat de Votant Galati
  Vineri, 08 Ianuarie 2021 12:15
  81.12.150.***
  Culmea, vad ca e unul caruia-i displac (dislike) comentariile, acuzele aduse consilierului local din Carpati.
  Posibil sa fi facut cerere de concediu fara plata. Sau va fi platit in continuare chiar in absenta?
  0
  6
  Raportează
 • postat de ADYtza74
  Vineri, 08 Ianuarie 2021 12:10
  86.124.206.***
  Cand vine de la filmari ,face o gala cu batai la Galati (fara public bineinteles ) si el tot incaseaza banuti si zice ca a pus Galatiul pe harta cu asta. Sa fie ca la scoala la cl si cj cu absentele ,la 20 nemotivate (pe bune) exclus.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Carmen
  Vineri, 08 Ianuarie 2021 11:56
  188.24.226.***
  De ce nu este demis, pentru absenta? Ca ma gandesc ca de demisie nu poate fi vorba, ca doar intra niste bani si mai sunt si alte avantaje care decurg din functia de consilier.

  dupa cum a declarat - citez din articol -
  "Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice și din palmarestul meu lipsea "Survivor România", un reality show care m-a fascinat întotdeauna. Va fi o ocazie excelentă pentru a-mi pregăti revenirea în ring", a mărturisit sportivul

  la CJ o fi crezut ca e tot un reality show? care ii lipsea din palmares?
  0
  8
  Raportează
 • postat de vic
  Vineri, 08 Ianuarie 2021 10:45
  62.231.94.***
  pai ce fel de consilier este asta?In loc sa participe la sedintele consiliului ,sa se implice,cum a declarat ca va face ,el primeste doar salariul si participa la tot felul de gale,ca invitat,ca este expirat ca sportiv,Acum este plecat 3 luni la survivor........Nu se gasea un galatean capabil sa candideze pt postul de consilier?Iti "multumim"circarule pt aportul pe care il aduci in consiliul judetean.
  2
  35
  Raportează
 • postat de paloma
  Vineri, 08 Ianuarie 2021 09:20
  5.13.255.***
  Bravo pnl !!! Mai bine juca in survivor in Galati..."orasul moare si baba se piaptana" !!!
  1
  31
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.