Doi noi aleşi în Consiliul Local Galați

Doi noi aleşi în Consiliul Local Galați

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

Daniela Ancuţa Şarpe (Alianţa USR PLUS) şi Cristian-Eugen Munteanu (PSD) sunt noii consilieri locali ai municipiului Galaţi. Cei doi au depus jurământul la şedinţa de joi, 29 ianuarie 2021, şi vor activa în Comisia de Urbanism, respectiv în Comisia Juridică a Consiliului Local.

De profesie economist, Ancuţa Daniela Şarpe este profesor universitar în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi. Cristian-Eugen Munteanu este de profesie inginer, inspector la Protecția Civilă.

Intrarea celor doi în Consiliul Local este justificată de faptul că Andrei Postică şi Marius Humelnicu au renunţat la mandatele de consilieri, devenind senatori.

Citit 2635 ori Ultima modificare Luni, 01 Februarie 2021 10:12

1 comentariu

 • postat de Simona Luni, 01 Februarie 2021 16:40 81.12.149.*** Link la comentariu
  1
  3

  Să vedem ce mare brânză vor face pentru Galaţi aceşti consilieri locali, faţă de vechiul CL!
  Dacă dl. Cristian-Eugen Munteanu lucrează la Protecţia Civilă poate ne spune când vor fi reabilitate Adăposturile civile din Galaţi şi ce Strategie are Galaţiul în cazul unor dezastre. Nu de alta, dar dacă mai bubuie vreo instituţie sau vreun bloc de la gaze să ştim ce facem. Că doar CL a dat avizul în mandatul trecut să se invadeze locuinţele cu CT de apartament, în loc să se investească în centrale de Cartier moderne, fără a pune pe cetăţean să stea cu grija de a face fiecare mentenanţa acestor CT!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.