Aleea care va purta numele lui Tudor Pamfile

Aleea care va purta numele lui Tudor Pamfile

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Primăria municipiului Galaţi a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre prin care atribuie denumirea Aleea Tudor Pamfile unui drum de exploatare a terenurilor agricole care începe din Calea Smîrdan și se termină într-un drum betonat.

Născut pe 11 iunie 1883, în comuna Ţepu, Tudor Pamfile a fost un scriitor, etnolog și folclorist, laureat al premiului "Neuschotz" al Academiei Române, în anul 1909. Pamfile a decedat pe 21 octombrie 1921, la Chișinău.

Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă organizat tradiţional de Centrul Cultural "Dunărea de Jos" din Galaţi îi poartă numele.

Citit 859 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Martie 2021 02:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro