Spectacol de Dragobete

Spectacol de Dragobete

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Cu ocazia sărbătorii de Dragobete, gălățenii sunt invitaţi la o reprezentație folclorică, în care se va cinsti cântecul românesc. Evenimentul "Drag de Dragobete", realizat de Centrul Cultural "Dunărea de Jos" Galaţi, va avea loc pe 24 februarie, începând cu ora 17,00, în sala Teatrului National de Operă şi Operetă "Nae Leonard".

Ansamblul Folcloric "Doina Covurluiului" şi invitații săi vor susține reprezentații de dans şi canto popular. Cântecele de dragoste şi jocurile populare vor fi puse în scenă de artiști cu vârste cuprinse între 10 şi 30 de ani.

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație, care poate fi procurată de la sediul Centrului Cultural "Dunărea de Jos". Achiziționarea invitației se face participând cu câteva rânduri despre dragoste în secțiunea de comentarii de pe pagina oficială a instituţiei. Primele 40 de persoane vor primi invitații pentru două locuri.

Citit 1769 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Februarie 2021 12:00

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro