Pasiunile bolnave ale unui gălățean bun de muncă: se droga, seducea femeile și le exploata sexual

Pasiunile bolnave ale unui gălățean bun de muncă: se droga, seducea femeile și le exploata sexual
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

La 29 de ani, un gălățean riscă să își petreacă următorul deceniu în spatele gratiilor după ce mai multe tinere, printre care și o minoră, l-au reclamat că le-a exploatat sexual după ce, în prealabil, le-a sedus. Metoda folosită, deloc nouă, a fost implementată cu succes de individul care a și reușit să ”exporte” în diverse locații mai multe victime pe care le-a exploatat sexual.

Până la acest moment, anchetatorii au reușit să stabilească cu certitudine faptul că patru tinere din județul Galați, printre care una minoră, au trăit un coșmar în ultimii doi ani din cauza unui individ cu care au crezut, la început, că pot avea o relație de durată. Individul, acum în vârstă de 29 de ani, le atrăgea prin clasica metodă ”Loverboy”, convingându-le, pe fiecare în parte, că le iubea și că voia să aibă relații cu ele. Odată prinse în mreje, fetele erau supuse la diverse forme de violență psihică și fizică, fiind șantajate și bătute până când acceptau să se prostitueze în folosul ”iubitului”, care le obliga mai apoi să se vândă în diverse locații din țară sau în străinătate. Polițiștii BCCO Galați, cei care au instrumentat cazul de la prima reclamație, au decis că modul în care individul acționa era unul extrem de agresiv și au decis să îl rețină de urgență. Mai multe descinderi au condus la capturarea individului, dar și la descoperirea altor ”pasiuni”, extrem de periculoase și ilegale. 

”Ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Galați sub coordonarea uni procuror DIICOT - ST Galați au efectuat patru percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate un laptop și o cantitate de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, se arată în comunicatul BCCO Galați. 

Drogurile descoperite au fost trimise la expertiză pentru a se stabili cu exactitate natura lor, în funcție de aceasta urmând a se stabili și încadrarea infracțiunii de care se face vinovat gălățeanul. Până atunci, el a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la trafic de persoane şi trafic de minori, urmând a fi prezentat Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Conform surselor noastre, aceasta nu ar fi singura problemă cu legea a suspectului e proxenetism, el mai fiind judecat și pentru o faptă de ultraj după ce ar fi agresat un polițist.

Citit 6308 ori Ultima modificare Luni, 08 Martie 2021 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.