UPDATE Beznă şi nesiguranţă, pe Regiment 11 Siret

UPDATE Beznă şi nesiguranţă, pe Regiment 11 Siret
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE, vineri, 12 martie 2021. După o săptămână de “Beznă şi nesiguranţă, pe Regiment 11 Siret”, în sfârşit, locuitorii zonei aferente blocului G1, scările 1, 2 şi 3, au putut răsufla uşuraţi. Problemele care afectau şase stâlpi de iluminat au fost remediate de Flash Lightging Service, firma care asigură mentenanţa iluminatului public în Galaţi.

Intervenţia a avut loc joi după-amiază, 11 martie 2021, şi s-a extins până în zona marketului Penny.

Important este, însă, că s-a făcut lumină, chiar dacă viteza de intervenţie n-a fost pe măsură şi a fost nevoie de multiple sesizări, inclusiv către ziarul "Viaţa liberă".


De o săptămână, gălăţenii care locuiesc zona Regiment 11 Siret nr. 50, blocul G1, scările 1, 2 şi 3, sesizează aproape zilnic că iluminatul public nu funcţionează. Nu mai puţin de şase stâlpi de iluminat zac cufundaţi în beznă, iar zona a devenit nesigură. Gălăţenii au reclamat situaţia nu doar firmei care asigură mentenanţa iluminatului public în Galaţi, Flash Lightging Service, ci şi Primăriei Galaţi şi Electrica. "Este a 4-a intervenție, ați reușit să depășiți și proverbialul «până-n trei ori». Suntem în continuare în beznă și nesiguranță. Oare cui să ne adresăm pentru a fi remediată defecțiunea? Dumneavoastră sunteți cei responsabili cu asigurarea unui iluminat decent, fiindcă de calitate nu putem vorbi, căci am fi discutat de un sistem modern și economic LED. Să revenim. Sunt 6 stâlpi de iluminat nefuncționali, în față și lateral blocului G1 de pe strada Regimentul 11 Siret nr. 50. Aștept să aduceți lumină!", se arată în penultima sesizare, care a fost transmisă şi ziarului "Viaţa liberă".

La rândul nostru, ne-am adresat Biroului de presă al Primăriei, care ne-a transmis că "este vorba despre o defecțiune la linia electrică subterană și se intervine deja pentru identificarea cauzelor și pentru remediere. Lucrarea este una complexă, dar se acționează pentru remediere în cel mai scurt timp".

Vestea bună este că, în cursul serii trecute, doi muncitori ai Flash Lightging Service au efectuat săpături la baza unui stâlp, apoi au acoperit şi au plecat. Lumina, însă, nu s-a aprins! Încă!

Citit 2168 ori Ultima modificare Luni, 15 Martie 2021 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.