UPDATE Beznă şi nesiguranţă, pe Regiment 11 Siret

UPDATE Beznă şi nesiguranţă, pe Regiment 11 Siret
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE, vineri, 12 martie 2021. După o săptămână de “Beznă şi nesiguranţă, pe Regiment 11 Siret”, în sfârşit, locuitorii zonei aferente blocului G1, scările 1, 2 şi 3, au putut răsufla uşuraţi. Problemele care afectau şase stâlpi de iluminat au fost remediate de Flash Lightging Service, firma care asigură mentenanţa iluminatului public în Galaţi.

Intervenţia a avut loc joi după-amiază, 11 martie 2021, şi s-a extins până în zona marketului Penny.

Important este, însă, că s-a făcut lumină, chiar dacă viteza de intervenţie n-a fost pe măsură şi a fost nevoie de multiple sesizări, inclusiv către ziarul "Viaţa liberă".


De o săptămână, gălăţenii care locuiesc zona Regiment 11 Siret nr. 50, blocul G1, scările 1, 2 şi 3, sesizează aproape zilnic că iluminatul public nu funcţionează. Nu mai puţin de şase stâlpi de iluminat zac cufundaţi în beznă, iar zona a devenit nesigură. Gălăţenii au reclamat situaţia nu doar firmei care asigură mentenanţa iluminatului public în Galaţi, Flash Lightging Service, ci şi Primăriei Galaţi şi Electrica. "Este a 4-a intervenție, ați reușit să depășiți și proverbialul «până-n trei ori». Suntem în continuare în beznă și nesiguranță. Oare cui să ne adresăm pentru a fi remediată defecțiunea? Dumneavoastră sunteți cei responsabili cu asigurarea unui iluminat decent, fiindcă de calitate nu putem vorbi, căci am fi discutat de un sistem modern și economic LED. Să revenim. Sunt 6 stâlpi de iluminat nefuncționali, în față și lateral blocului G1 de pe strada Regimentul 11 Siret nr. 50. Aștept să aduceți lumină!", se arată în penultima sesizare, care a fost transmisă şi ziarului "Viaţa liberă".

La rândul nostru, ne-am adresat Biroului de presă al Primăriei, care ne-a transmis că "este vorba despre o defecțiune la linia electrică subterană și se intervine deja pentru identificarea cauzelor și pentru remediere. Lucrarea este una complexă, dar se acționează pentru remediere în cel mai scurt timp".

Vestea bună este că, în cursul serii trecute, doi muncitori ai Flash Lightging Service au efectuat săpături la baza unui stâlp, apoi au acoperit şi au plecat. Lumina, însă, nu s-a aprins! Încă!

Citit 1754 ori Ultima modificare Luni, 15 Martie 2021 17:58

2 comentarii

 • postat de comunismul
  Vineri, 12 Martie 2021 21:11
  5.13.164.***
  fara pretentii totusi! doar l-ati vrut pe ionut pucheanu in continuare nu-i asa! sau gresesc! pai si atunci! credeti ca asta va face voua sau va pune iluminat LED in Galati! in anul 2021! ma faceti sa rad! asta o sa se intample cand va fi si un om competent demn de a fi primar! nu ionut pucheanu asta! dar mai acordatii inca alte mandate si o sa vedeti rezultate! ce o sa va mai minunati atunci! abia astept! nu face nene nimic ionut pucheanu! nu v-ati invatat minte si nici nu o sa va invatati! face lucruri doar asa daca vrea sau cand are chef! altfel nu are nici o treaba! pai da! desigur! nu vedeti ce greu se misca cu bazinele alea! pana le face! numai apuca lumea sa se duca la plaja! la mare! ma rog! sa se relaxeze!
  0
  3
  Raportează
 • postat de mirel
  Vineri, 12 Martie 2021 08:15
  136.255.134.***
  Vreti iluminat LED in Galati , in anul 2021 ? Timisoara cum 10 ani .
  Nu sunt decat doua mandate ale primarului , parca , unul abia inceput. Asteptam axa modernizata Siderurgistilor, restul cartierelor sa mai astepta cativa ani, inca un mandat sau doua.
  1
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.