Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
2 comentarii

Un adevărat maraton, cu peste 70 de proiecte de hotărâre pe ordinea de zi, îi aşteaptă miercuri, 31 martie 2021, pe consilierii locali, convocaţi în şedinţă ordinară.

Unul dintre cele mai importante proiecte vizează modificarea traseelor de transport public local şi înfiinţarea unor rute noi.

Pe ordinea de zi se află alegerea celui de-al doilea viceprimar al municipiului Galaţi, decizie care a picat la vot în şedinţa din luna februarie. Conform datelor noastre, pentru funcţia de viceprimar va fi propus tot consilierul local PSD Lucian-Valeriu Andrei, care la şedinţa trecută a primit doar 13 voturi favorabile, insuficiente pentru a fi ales. Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, de vină a fost eroarea materială a unui consilier local PSD.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla la şedinţa de miercuri.

Citit 1231 ori Ultima modificare Marți, 30 Martie 2021 20:50

2 comentarii

 • postat de Vrem APĂ CALDĂ! Miercuri, 31 Martie 2021 12:35 81.12.149.*** Link la comentariu
  1
  2

  Puneţi orice viceprimar vreţi voi, deşi eu în locul lui Pucheanu aş fi pus unul de la PNL sau USR, asta pentru a avea o echipă mixtă cu o deschidere şi încredere mai mare şi pentru o eventuală prelungire a mandatului.
  Dar dacă voi continuaţi cu oameni doar de la Ciuma Roşie, veţi rămâne la fel de optuzi şi înapoiaţi pentru gălăţeni. Şi asta nu va determina decât un sfărşit al erei PSD-iste în Galaţi cât mai rapid!
  Ce vreau eu de la viitorul vicepreşedinte este să continue promisiunile fostului viceprimar Picu Roman, care a promis dezvoltarea Microcentralelor de Cartier, dotându-le şi cu cazane pentru apă caldă! De 3 ani de zile persoanele din aceste zone au doar căldură pe timp de iarnă, dar se spală la lighean, neavând centrale de apartament sau boilere, din diverse motive. Faceţi treaba până la capăt!

  Raportează
 • postat de Nicu Miercuri, 31 Martie 2021 00:07 86.124.203.*** Link la comentariu
  0
  10

  O intrebare poate NU retorica
  SE AUDE CEVA ?????
  Referitor “Amenajare arteră de legătură între B-dul Dunărea şi B-dul Marii Uniri, drumul prin curtea Poliţiei de Frontieră”, Viata Libera anunta in data de 26 ianuarie 2021, Vezi: “https://www.viata-libera.ro/politica-administratie/158481-amenajarea-drumului-prin-curtea-politiei-de-frontiera-s-a-scumpit
  - “Optimistă, Primăria şi-a propus să realizeze drumul până la 31 mai 2021. Noua arteră, lungă de 620 de metri liniari, va asigura circulaţia între cartierele Dunărea şi Ţiglina, pe o distanţă mai scurtă cu circa patru kilometri faţă de cea actuală. Artera va purta numele sublocotenentului post mortem Ionuţ Cosmin Sandu, căzut în Afganistan şi decorat postum cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler pentru militari, cu însemn de război”. Este 31 martie 2021 si nici macar o pietricica nu s-a miscat din loc.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.