„Pensiile nu vor fi modificate!”

„Pensiile nu vor fi modificate!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deputatul PDL Mihail Boldea (FOTO) declară că pensiile vor scăpa neatinse în urma aplicării măsurilor de reducere a cheltuielilor publice * Venitul minim garantat ar putea suferi, însă, modificări *

Presa centrală scrie de zor că Guvernul se gândeşte să-şi asume răspunderea pe pachetul de măsuri privind reducerile de pensii şi salarii cu 15 şi, respectiv, 25 la sută, decizie care ar putea fi luată miercurea viitoare.

În contrapartidă, deputatul PDL Mihail Boldea garantează că pensiile nu vor fi modificate, veste care ar putea să liniştească sute de pensionari:

„Pensiile nu vor fi modificate! Se va umbla la ajutorul minim garantat. Informaţia pe care o fac publică o am din surse corecte”.

„Există o discuţie ca pensionarilor de lux – însemnând pensie de 50 de milioane de lei vechi - să li se reducă într-un anumit fel pensia”.

„Este greu de crezut deoarece, exact cum spunea şi preşedintele Traian Băsescu, ar crea şi ar genera foarte mari discuţii”.

„În aceste condiţii, există posibilitatea să nu se umble deloc la pensii. Nu se va umbla, vă spun ceea ce ştiu din surse bune şi sigure”, ne-a declarat, în exclusivitate, Mihail Boldea.

Se pare că s-a făcut un calcul, că ajutorul minim garantat pe care îl primesc cei din mediul rural ar împovăra bugetul.

Să fie asta soluţia? Deputatul părea foarte sigur.

Rămâne să auzim şi noi, pentru că, deocamdată, ce spune domnul Boldea  îl contrazice pe preşedintele Traian Băsescu…

Citit 2847 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.