Invitaţie la „Sărbătoarea Bujorului”

Invitaţie la „Sărbătoarea Bujorului”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Primarul Ştefan Arfire (FOTO): „Nu va ploua, fiindcă eu am noroc!” *

Duminică, 23 mai, în pădurea de la Roşcani are loc ediţia cu nr. 27 a „Sărbătorii Bujorului”. Este centrată pe petrecere, distracţie la iarbă verde şi voie bună. Ieri, pregătirile pentru primirea publicului şi a invitaţilor erau pe ultima sută de metri.

După cum ne-a precizat primarul oraşului Tg. Bujor, domnul Ştefan Arfire, deschiderea oficială este programată pentru ora 11.

În poieniţa consacrată cântecului şi dansurilor, scena pentru artişti. Spectacole ce vă vor face să uitaţi puţin de tensiunile din ţară legate de diminuarea salariilor şi a pensiilor.

Greul sărbătorii, ca în fiecare an, apasă pe umerii celor din „echipa Arfire”. Cu două zile în urmă, sfidându-se vremea sucită, reprezentanţii Bujorului au împărţit negustorilor suprafeţele din centrul comercial de o zi al pădurii.

Vă pot spune că prioritate vor avea micii, berea, cârnaţii la grătar, vinul. Ca noutate, în decorul natural cu stejari şi iarbă de Roşcani se va oferi şi pizza. Pizza de Tg. Bujor, pregătită la comandă de specialistele lui Nelu Căluian.

Deplasarea spre pădure a celor dependenţi de transportul în comun, după cum ne-au comunicat organizatorii sărbătorii, se va face, pe traseul auto Tg. Bujor-Moscu-Băneasa-Pădurea Roşcani, cu autobuze de la S.C. Dumony şi microbuzele de pe traseul de Galaţi. Locul de îmbarcare, autogara de la Tg. Bujor.

De la Galaţi şi din judeţ, circa 60 de invitaţi (număr de criză, fiindcă în anii normali, când întâmpinarea se făcea cu pâine, sare, îmbrăţişări şi flori, treceau de 110-120).

Sunt aşteptaţi prefectul, subprefectul, preşedintele Consiliului Judeţului şi vicepreşedinţii, şefii de inspectorate, directori importanţi, reprezentanţi de la Direcţia de Sănătate Publică până la Garda de Mediu, Finanţe şi Sanepid, indiferent de culoarea lor politică.

„Nu cred că mâine va ploua fiindcă, ne-a declarat cu optimism primarul Arfire, eu am noroc”.

Citit 2949 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.