Un gălățean acuză că a fost agresat de agenții de pază de la Plaja "Dunărea"
Foto: Monica Zanet

Un gălățean acuză că a fost agresat de agenții de pază de la Plaja "Dunărea"
Imagine cu titlu informativ
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Presupusul incident, aflat acum în cercetare la Secția 3 de poliție, s-ar fi petrecut vineri după-amiază. Un bărbat în vârstă de 37 de ani a sunat la 112 afirmând că a avut un conflict cu paznicii de la Plaja Dunărea, pornind de la brățara de acces, în urma căruia a fost agresat.

"Polițiștii s-au deplasat imediat la locația indicată, unde au identificat apelantul, un bărbat, de 37 de ani, acesta declarând verbal că, în timp ce se afla în complexul de agrement respectiv, ar fi fost agresat de agenții de pază, întrucât nu avea la vedere brățara de acces.

Persoana în cauză a refuzat, la fața locului, solicitarea unui echipaj al Ambulanței, pentru acordarea de îngrijiri medicale, și a mers cu autoturismul personal la Secția 3 Poliție, unde, în cursul audierii, a afirmat că se simte rău, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj al Ambulanței, ce l-a transportat la spital", a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Ulterior, bărbatul a revenit la sediul secției de poliție, fiind audiat cu privire la cele sesizate.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de purtare abuzivă, iar polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a produs incidentul.

CITEȘTE ȘI: Accident pe unul dintre toboganele de la Plaja „Dunărea”

Citit 5984 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.