Circulaţie închisă din 28 septembrie

Circulaţie închisă din 28 septembrie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria municipiului Galați informează că, pentru realizarea legăturii căii de rulare a tramvaielor dintre Piața Henri Mathias Berthelot și strada Traian Vuia, este necesară închiderea circulației în zonă, începând din data de 28 septembrie. În aceste condiții, traficul rutier se va putea desfășura în ambele sensuri pe strada Milcov, pe partea dreaptă de deplasare, pe direcția dinspre Drumul de Centură, începând din dreptul Colegiului Tehnic Energetic "Paul Dimo". În interiorul Pieței Berthelot, traficul rutier se va desfășura în ambele sensuri pe partea de sud, până la intersecția cu strada Aurel Vlaicu, unde se va reveni la circulația obișnuită. Lucrările fac parte din proiectul "Modernizare linii de tramvai și carosabil - străzile Traian Vuia, Henri Coandă și George Coșbuc".

Citit 2582 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Septembrie 2021 00:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro