Încă un contract de investiţii la Maternitatea „Buna Vestire”

Încă un contract de investiţii la Maternitatea „Buna Vestire”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a trei clădiri care aparţin Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Buna Vestire”, Primăria Galați anunţă că tocmai a semnat contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor cu asocierea Alitec Solutions SRL – El Marp Company SRL – Genymar 2008 SRL. Valoarea contractului este de 4.336.551 de lei fără TVA, iar durata este de 15 luni, din care trei pentru proiectare, restul pentru execuţie.

Investiţiile, care vor viza pavilionul B (ginecologie și ATI), corpul administrativ și corpul pentru centrală, vor fi decontate din fonduri europene, în cadrul unui proiect de 8,6 milioane de lei, din care aproximativ 3 milioane de lei reprezintă contribuția de la bugetul local. Termenul pentru implementare este 31 martie 2023.

Se vor realiza: lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă la clădiri, de reabilitare a sistemului de furnizare a apei calde de consum, sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu, lucrări de instalare a sistemelor de climatizare, ventilare naturală pentru asigurarea calității aerului interior, lucrări de modernizare a instalației de iluminat aferente clădirii, lucrări de management energetic pentru clădiri și măsuri conexe.

Primăria reaminteşte că mai are în implementare la Maternitatea „Buna Vestire” un alt proiect cu fonduri europene de 16 milioane de lei pentru modernizarea și dotarea ambulatoriului. Totodată, în luna iunie a fost semnat și un contract de finanțare europeană de peste 150.000 de euro privind dotarea unității cu echipamente și consumabile medicale în contextul COVID-19.

Citit 1050 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Septembrie 2021 23:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.