Daruri de Paşte, în Parohia "Sf. Cuvioasă Parascheva"

Daruri de Paşte, în Parohia "Sf. Cuvioasă Parascheva"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cu binecuvântarea Înalt Prea Sfințitului Părinte Casian, în săptămâna Sfintelor Pătimiri, Parohia "Sf. Cuvioasă Parascheva" din municipiul Galați a reușit să sprijine 75 de familii nevoiașe, unele cu mulți copii, cu bătrâni singuri și bolnavi, aflăm de la părintele Rareş Bucur. Darurile oferite au constat în alimente neperisabile și produse pascale, respectiv, cozonaci și pască tradițională, dar și produse lactate și carne.

De asemenea, parohia gălățeană a ajuns cu daruri pascale la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil Galați, unde 40 de imigranți din Siria, Irak, Afganistan, Somalia, Sudan, Libia și Iordania, cazați în centru, au primit cozonaci, ouă și pâine.

Tot săptămâna trecută, în cadrul programului eparhial "Ne înnoim de Sfintele Paşti", parohia a oferit, prin preotul paroh Ion Gologan, haine și încălțăminte pentru 20 de copii care provin din familii cu posibilităţi materiale reduse.

Valoarea totală a ajutoarelor acordate de Parohia "Sf. Cuvioasă Parascheva" din Galați în Săptămâna Mare se ridică la 17.000 de lei.

Citit 660 ori Ultima modificare Marți, 26 Aprilie 2022 03:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.