Niciun caz de infectare cu COVID-19 nu a mai fost depistat la Galați în ultimele 24 de ore 
Foto: Marian Calestru

Niciun caz de infectare cu COVID-19 nu a mai fost depistat la Galați în ultimele 24 de ore 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Nicio persoană din cele câteva sute testate la Galați în ultimele 24 de ore nu a mai fost depistată ca infectată cu noul coronavirus. ”Zero” este și numărul pacienților vindecați, dar și cifra bifată de autoritățile santitare în statistica deceselor. Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galați privind evoluția cazurilor de infectare cu COVID-19 pentru intervalul amintit, dintre cei 367 de pacienţi testaţi, niciunul nu a fost declarat purtător al noului coronavirus. Totalul gălățenilor declarați infectaţi de la debutul pandemiei a rămas astfel la 61.700.

În intervalul amintit nu a mai fost raportat, cum spuneam, niciun deces, ceea ce face ca numărul total al victimelor pandemiei în județul Galați să stagneze la 1.877. Întrucât niciun pacient nu a primit vestea bună a testului negativ,  și numărul total al bolnavilor vindecați să rămas la 59.783. Sâmbătă, 28 mai, în carantină la domiciliu și în carantină instituționalizată nu se afla nicio persoană. În izolare instituționalizată se aflau 13 bolnavi, iar în izolare la domiciliu erau 27 de persoane. De la începutul pandemiei, în judeţul Galaţi au fost efectuate 432.169 de teste.

Citit 589 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Mai 2022 18:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro