Tineri arestați pentru trafic de minori la Galați

Tineri arestați pentru trafic de minori la Galați
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Doi bărbați, cu vârstele de 29, respectiv 17 ani, din municipiul Brăila, respectiv din comuna Smârdan, județul Tulcea, au fost reținuți de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, după ce în privința lor ar fi apărut informații că ar fi exploatat sexual o minoră în scopul obținerii de venituri.

”În cauză, s-a reținut faptul că cei doi ar fi racolat, prin exercitarea unor manevre de inducere în eroare și profitând de starea de vulnerabilitate, o persoană vătămată minoră, pe care ar fi transportat-o, transferat-o și cazat-o în diferite imobile închiriate în regim hotelier, din municipiile Galați și București, unde ar fi determinat-o la practicarea prostituției, sumele de bani obținute de victimă din această activitate fiind însușite în totalitate de către bărbați”, se arată în comunicatul DIICOT Galați. 

Cei doi au fost prezentați Tribunalului Galați, în cursul zilei de vineri, 10 iunie, instanța de judecată dispunând arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Citit 5309 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iunie 2022 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.