Distracție pe toate gusturile la Zilele Galațiului

Distracție pe toate gusturile la Zilele Galațiului
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

De la antichități la haine, de la mâncare și băutură la concerte cu toate genurile de muzică și dans, Zilele Municipiului Galați au bucurat deja mii de oameni, în fiecare dintre primele două seri. În ciuda avertismentelor meteo, gălățenii se pregătesc să se distreze cu invitații zilei pe scena de la Elice: Paula Hriscu, Cuibul, Zdob și Zdub.

Nimic nu a lipsit în primele două zile, fie că au dansat și au cântat alături de Emaa, Irina Rimes, The Motans, Credit & Solomon, Amuly, Killa Fonic sau vineri, în Grădina Publică, alături de Andrei Păunescu, Mihai Napu și Vanghele Gogu, pe ritmurile Cenaclului Flacăra ori au preferat să meargă la spectacolele programate în acest weekend de teatrele noastre, toți gălățenii s-au putut bucura de ceva deosebit de Zilele Municipiului. Evident, traficul a fost și rămâne aglomerat, vremea nu a fost tocmai ideală, aversele de ploaie punându-i pe jar pe organizatori, prețurile de la tarabe puteau fi ceva mai mici, dar, în ansamblu, programul a avut câte ceva pentru fiecare.

Luni, 13 iunie, e rândul iubitorilor de folclor autentic să se bucure alături de invitații serii pe scena de la Elice: Fetele de la Botoșani, Steaua di Vreari, Taraful Marin Alexandru și Lavinia Furtună, Aurel Tămaș și Bandașii de la Cluj.

foto Marian Calestru

Citit 6385 ori Ultima modificare Duminică, 12 Iunie 2022 23:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.