Ce program de funcționare au toboganele de la Plaja "Dunărea"

Ce program de funcționare au toboganele de la Plaja "Dunărea"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pe rețelele de socializare au fost exprimate numeroase nemulțumiri și semne de întrebare privind Plaja "Dunărea". Tocmai de aceea am încercat să aflăm de ce toboganele nu funcționează pe toată durata zilei și ce condiții trebuie îndeplinite pentru a fi pornite.

"Echipamentele din subteran care acționează toboganele necesita pauză, pentru că se supraîncălzesc. Sunt două pauze de câte 30 de minute, pe parcursul zilei, conform recomandărilor producătorului. Programul și pauzele sunt afișate la turnul de acces spre tobogane", ne-a explicat Dragoș Magearu, directorul general al SC Gospodărire Urbană, societate care administrează Plaja "Dunărea". Pauzele sunt la orele 13.00 și 16.00.

Managerul a respins acuzația că toboganele nu pornesc decât dacă sunt o sută de clienți în incintă. "Am pornit toboganele și când am avut 40 de oameni toată ziua. Au mai fost probleme tehnice, când s-a rupt un robinet din PVC care alimenta toate toboganele și atunci au fost într-adevăr închise până la ora 12.00, când am reușit să finalizăm reparația și să înlocuim robinetului. Dar în rest funcționăm conform programului stabilit în baza recomandărilor de la producătorul instalațiilor", ne-a explicat directorul Magearu.

Citit 2119 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Iunie 2022 05:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.