Concurs de eseuri pentru elevi

Concurs de eseuri pentru elevi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

"Ospitalitate și generozitate, la români" este tema celei de-a V-a ediții a Concursului de eseuri organizat de Filiala UZPR-Galați. Comitetul de organizare lansează invitația tuturor școlarilor și liceenilor, cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani, să participe la concurs. Toți cei care iubesc frumusețea cuvântului scris pot trimite, până pe 20 august 2022, o relatare, un portret sau un reportaj despre un contemporan frumos, cu fapte alese. Au mare căutare experiențele proprii, în care chiar autorii au fost implicaţi în rezolvarea unei situații, printr-un sfat bun, printr-o faptă bună.

Se vor acorda premiile I, II şi III, mențiuni, în cărți, diplome şi bani, precum şi Premiul "Radu Macovei" pentru reportaj, instituit de Filiala UZPR-Galați, în 2021, la comemorarea unui an de la trecerea la cele veșnice a ziaristului. Festivitatea de premiere va avea loc în săptămâna 20-24 septembrie 2022.

Parteneri ai concursului sunt: cotidianul "Viața liberă", PresaGalati.ro și, nu în ultimul rând, Biblioteca Județeană "V. A. Urechia" Galați.

Mai multe informații, pe pagina de Facebook Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România - Filiala Galați.

Citit 906 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.