De luni, o nouă etapă de dezinsecție în Galaţi

De luni, o nouă etapă de dezinsecție în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit Primăriei Galați, în perioada 25-29 iulie 2022 se va derula etapa a IV-a din Planul de Acțiune DDD (deratizare, dezinsecție, dezinfecție) pentru anul 2022, prin intermediul Serviciului Public Ecosal, folosindu-se substanța Solfac Trio 140 EC.

În intervalul 25-29 iulie, se va interveni la sol în vederea combaterii insectelor zburătoare și târâtoare, cu echipamente de tip Spray Cannon (generator ULV mare), SAE 27 HP (generator ULV mic) și tun ceață termică.

Pe 26 și 27 iulie, se va interveni aerian în vederea combaterii insectelor zburătoare, cu ajutorul unui elicopter.

În zilele de 28 și 29 iulie, se va interveni la sol în vederea combaterii insectelor zburătoare și târâtoare, cu echipamente de tip atomizor.

"Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Galați sunt rugați să-și ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermi de mătase, în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public. Programul poate suferi modificări sau poate fi decalat în cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea în bune condiții a acțiunii", transmite Primăria Galați.

Citit 988 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iulie 2022 07:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.