Tabără de o zi pentru copiii din Suceveni

Tabără de o zi pentru copiii din Suceveni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Prin implicarea preotului paroh Cătălin Radu, 20 de copii din Parohia "Sfântul Ierarh Spiridon" din Suceveni au participat, săptămâna trecută, la o excursie binemeritată, după un an cu reușite foarte bune la învățătură și activități în sânul Bisericii.

La primele ore ale dimineții, îmbrăcați în port popular, elevii au pornit spre Mănăstirea Măgura Ocnei, din județul Bacău. La vremea amiezii, copiii au servit prânzul într-un cadru pitoresc, la umbra codrului, apoi au lăsat liniștea muntelui pentru a profita de răcoarea Salinei Târgu Ocna. Aici, după vizitarea Bisericii "Sf. Varvara", din inima muntelui, cei mici s-au bucurat de activități și jocuri destinate vârstei lor. Spre finalulul zilei, vizita copiilor a continuat în stațiunea Slănic Moldova.

Scopul acestei tabere de o zi a fost revenirea la jocurile copiilor în natură și la interacționarea lor fizică, în detrimentul mediului virtual. Spre seară, osteniți de joc și drumeție, micii creștini din Suceveni au pornit spre casă, luând cu ei amintirile frumoase pe care le-au strâns în această zi dedicată lor.

Citit 1058 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.