UPDATE. Micii dealeri de canabis au ajuns după gratii

UPDATE. Micii dealeri de canabis au ajuns după gratii
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE. O instanță a Tribunalului Galați a admis propunerea procurorilor DIICOT prin care aceștia au cerut arestarea preventivă a dealerilor de canabis prinși în flagrant miercuri dimineață, în timp ce vindeau droguri pe raza municipiului. Marian Giurgea și Cosmin Iamandi vor sta după gratii în următoarele 30 de zile, ei fiind cercetați pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, cei care au instrumentat cazul, au stabilit că aceștia s-au ocupat, în ultimii doi ani, cu procurarea, deținerea și vânzarea de canabis pe raza municipiului, la cele cinci percheziții care au urmat flagrantului fiind găsite 120 de grame de droguri.  


Puțin și des, asta pare să fi fost rețeta succesului mai multor traficanți de canabis din Galați, care timp de doi ani au rezistat pe piață, vânzând cantități mici de droguri, pentru a face bani lejer și a nu "bate la ochi". Asta până recent, când au intrat în vizorul polițiștilor Antidrog, care au fost nevoiți să le organizeze un flagrant pentru a le putea dovedi preocupările ilicite. Ceea ce s-a și întâmplat, doi dealeri fiind prinși în timp ce vindeau "iarbă" unui client.

"Polițiștii au surprins în flagrant delict doi bărbați, de 29 și 23 de ani, în timp ce ar fi tranzacționat canabis. Din cercetări, a rezultat că, în perioada 2020-prezent, la diferite intervale de timp, aceștia ar fi procurat, deținut, transportat și vândut, fără drept, diverse cantități de canabis", au subliniat polițiștii de la BCCO Galați. Ulterior flagrantului, anchetatorii au descins în cinci locații, de unde au ridicat cantitatea de 120 de grame de canabis, ce urma să fie tranzacționată. Cei doi tineri, reținuți pentru 24 de ore, vor fi prezentați Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Citit 1585 ori Ultima modificare Vineri, 29 Iulie 2022 10:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.