Ancheta scandalului de la Garda de Mediu Galați continuă
Foto: Andrei Stroe

Ancheta scandalului de la Garda de Mediu Galați continuă
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Corpul de control trimis de comisarul general al Gărzii Naționale de Mediu, Aurelian Păduraru, era prezent și marți la Galați. Controlul vizează scandalul izbucnit la sfârșitul săptămânii trecute, în sediul Gărzii de Mediu gălățene, între comisarul Daniel Tudorache, fost subprefect de Galați și fost șef al instituției, și actualul comisar-șef, Sorin Dănăilă. Conflictul, care a inclus violențe fizice și verbale, s-a soldat și cu un dosar penal, după ce la sediul Gărzii de Mediu au ajuns și polițiștii Secției 1, în urma unui apel la numărul de urgență 112.

Cel mai probabil, așa cum a declarat comisarul general Aurelian Păduraru pentru „Viața liberă”, în urma anchetei corpului de control se va propune trimiterea în comisia de disciplină a comisarului Daniel Tudorache.

Citit 2705 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2022 14:10

1 comentariu

 • postat de AGAMITA DANDANACHE
  Miercuri, 03 August 2022 11:17
  86.35.208.***
  "...fost subprefect de Galati si fost sef al institutiei" (GM). Acestia sunt oamenii care ne conduc destinele. Probabil din acest motiv nu mai au timp si pentru problemele de mediu, de arata judetul cum arata. "...se va propune trimiterea in comisia de disciplina..." Mai bine il trimit la NUFARUL ca spala mult mai bine.
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.