Bacul militar de la Galați, în continuare stricat

Bacul militar de la Galați, în continuare stricat
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Traversarea Dunării între municipiul Galați și localitatea tulceană I.C. Brătianu se face în continuare cu un bac mic și unul mare, ambele aparținând operatorului Navrom Bac Galați. Bacul militar, instalat de Ministerul Apărării Naționale începând din 11 iunie, s-a stricat din nou sâmbătă, 6 august, iar până luni încă nu revenise „la program”.
În aceste condiții, având în vedere că e perioada concediilor, dar și că nivelul foarte scăzut al Dunării impune ocolirea de către bacuri a insulelor de nisip apărute în mijlocul fluviului, traversarea Dunării pe la Galați înregistrează întârzieri față de program, nervi și aglomerație pe cele două maluri.

Citit 1225 ori Ultima modificare Marți, 09 August 2022 06:45

1 comentariu

 • postat de dan
  Marți, 09 August 2022 08:35
  188.24.241.***
  cu tehnica asta vrem sa facem progres ? Ne-am chinuit 1 an (in serviciul militar) lustruind caucicuri la tehnica militara ca doar la trageri ne duceam pe jos ... camioanele nu porneau decat in curte mai departe se opreau ...si birocratii sa se scoata ziceau "ce vrei racane , crezi ca e departe poligonul ,tu traagi cu arma, aia trebuie sa fie curata , mars pe jos" si asa faceai 40 km dus intors pe jos Vad ca si la barja asta au lustruito sa para frumoasa dar motoarele pornesc doar in curtea unitatii in rest in sarcina duc doar niste "perscarusi de-ai casei"
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.