Mașină plină cu stupefiante, oprită pe un drum din Galați. Șoferul conducea cu viteză și era drogat
Foto: Foo: IPJ Galați

Mașină plină cu stupefiante, oprită pe un drum din Galați. Șoferul conducea cu viteză și era drogat
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Un autoturism în care se aflau cinci persoane și care gonea cu o viteză periculoasă pe un drum cu restricție de viteză la 50 de km/h a fost interceptat în trafic de polițiști, diminică, 14 august. Autoturismul a fost tras pe dreapta pe DJ 251, după ce aparatul radar a înregistrat o viteză a autoturismului care se deplasa dinspre Costache Negri către Cudalbi de 111km/h. La volan se afla un gălățean de 34 de ani, iar alături de el se mai aflau alte patru persoane. Testarea cu aparatul Drager a scos a iveală că șoferul consumase stupefiante, rezultatul fiind pozitiv pentru Metamfetamină. La fel de pozitiv a fost și controlul pe are agenții l-au făcut în habitaclul mașinii, aceștia găsind o provizie însemnată de droguri. 
”Polițiștii au găsit opt pliculețe din plastic care conțineau un praf de culoare albă, două țigări cu substanță vegetală de culoare brun-verde și trei bancnote de un leu rulate, conținând o substanță albă. Acestea au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor”, a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Șoferului i-a fost deschis dosar penal pentru conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. Totodată, el este pasibil de o amendă usturătoare pentru depășirea limitei de viteză. 

Citit 7175 ori Ultima modificare Miercuri, 17 August 2022 10:52

2 comentarii

 • postat de Ion
  Luni, 15 August 2022 07:30
  5.13.134.***
  ...politia, diicot, vama, procuratura, sri, sie, etc, sunt tot in vacanta permanenta? Drogurile nu au cum sa ajunga in Romania fara ca "institutiile" statului sa nu contribuie activ sau pasiv la trafic.
  1
  27
  Raportează
 • postat de Ion
  Duminică, 14 August 2022 22:11
  213.233.88.***
  Și ceilalți 4 scapă de control?
  1
  20
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.