Galațiul, „atins” de întreruperile de curent programate

Galațiul, „atins” de întreruperile de curent programate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Compania Distribuție Energie Electrică România (DEER) a făcut publică, pe site-ul propriu, lista întreruperilor de curent programate în această săptămână.

După întreruperea de luni, de opt ore, de la Matca, urmează alte trei în ziua de marți, 23 august: în Foltești (în zona Morii și în zona Primăriei și a școlii, câte opt ore fiecare) și în municipiul Galați, în zona Triajului CFR de la Barboși, cu o durată de numai patru ore, de la 9,00 la 13,00.

Miercuri, 24 august, se întrerupe curentul în satul Ijdileni din comuna Frumușița (zona de la moara Solonca spre Galați, de la 9,00 la 14,00), iar joi, 25 august, din nou în Foltești (zona: Primărie, Școală, V.A., de la 8,30 la 15,30).

Săptămâna viitoare, în ziua de 3 septembrie, întreruperile „lovesc” din nou la Barboși, între 9,00 și 15,00. În perioada respectivă, nu vor avea curent gălățenii din cartierul Barboși, cei din zonele industriale Barboși și Tirighina (pe partea stângă spre Tecuci până la rampa de gunoi), precum și cei din zona industrială cuprinzând SC Demcar, Barboși CFR, Meracon, Radioreleu, Galfido, Nuclear Montaj și Arcada).

Citit 1589 ori Ultima modificare Luni, 22 August 2022 15:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.