Amenințat cu cuțitul în poarta casei

Amenințat cu cuțitul în poarta casei
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Nu este scenariu de film, ci pățania unui gălățean care susține că a văzut moartea cu ochii, după ce întreaga familie i-a fost amenințată cu un cuțit.

Un bărbat din Galați susține că nu mai are curaj să iasă din curtea casei sale, pentru că un vecin îi amenință familia cu moartea. Se pare că totul a pornit de la faptul că bărbatul i-a făcut observație vecinului, care tăia cu flexul o mașină la o oră nepotrivită. Deranjat, omul a vrut să își facă dreptate cu cuțitul și a terorizat mai mulți vecini.

A venit cu cuțitul la poartă

Marin Octavian locuiește cu soția și copiii, alături de tatăl său, într-o casă din zona centrală a orașului. Acesta susține că, venind într-o seară de la muncă, și-a găsit vecinul tăind cu flexul o mașină, în fața porții. "Pentru că era seară, destul de târziu, i-am spus să nu mai facă zgomot cu flexul, pentru că deranjează vecinii și mai ales copiii, care dorm la această oră. Se pare că a fost foarte deranjat de vorbele mele", povestește Marin Octavian.

De aici a început conflictul dintre cei doi. "Duminică, pe la 17.00-18.00, în timp ce mă aflam acasă cu familia, vecinul meu a venit la poartă țipând și făcând scandal. Știind că este periculos, soția nu m-a lăsat să deschid. Din păcate, tatăl meu, Marin Ionel, a încercat să evite conflictul și i-a deschis vecinului poarta. În acel moment, a fost lovit de vecin. Tata a mers la spital, de unde i s-a eliberat certificat medico-legal", ne-a declarat Marin Octavian. Acesta susține că vecinul a vrut să își facă dreptate cu cuțitul, dar că nu a apucat să-l folosească pentru că și-a vărsat nervii pe bătrân. Cu toate acestea, omul se simte amenințat și spune că toată familia îi este terorizată de vecinul bătăuș. "Fetița mea are șapte ani și a asistat la tot conflictul. Îi este frică să mai doarmă noaptea și se teme să iasă din curte. Omul este pericol public, ne terorizează. Unui alt vecin i-a sudat uşile de la garaj, ca să nu-şi mai poată scoate mașina. Acum parchează el în fața garajului", ne-a mai spus gălățeanul.

Conflictul celor doi a ajuns și la urechile oamenilor legii de la Secția 5 Poliție. Aceștia au demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate modul în care s-au produs evenimentele și pentru a-l trage la răspundere pe cel vinovat. "Pe baza declarațiilor adunate la dosar, a reieșit că, duminică, a izbucnit un scandal între cei doi. S-a întocmit dosar penal pentru amenințare, lovire și alte violențe", ne-a declarat comisar șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Citit 1933 ori Ultima modificare Miercuri, 31 August 2022 08:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.