Concerte, show-uri culinare și activități inedite la Street FOOD Festival Galați 2022

Concerte, show-uri culinare și activități inedite la Street FOOD Festival Galați 2022
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)
Street FOOD Festival se întoarce la Galați cu decoruri inedite, gusturi noi și băuturi fresh care sunt gata să-ți dea pe spate papilele gustative. În perioada 1-4 septembrie, iubitorii bucătăriei tradiționale și internaționale vor putea degusta preparate delicioase alături de prieteni și familie în Grădina Publică din Galați. Și pentru a te bucura de o experiența 100% autentică, Chef Foa, Chef Cristi Boca, Chef Munti și Chef Răzvan Jurja îți vor oferi cooking show-uri culinare care te vor ține cu sufletul la gură. În cadrul festivalului, aceștia îți vor pregăti preparate delicioase realizate cu tehnică, îndemânare și ingrediente de înaltă calitate.
Preparate #gourmetAF
 Ediția de anul acesta surprinde prin varietatea preparatelor #gourmetAF. Astfel, aromele, texturile și mixurile de condimente vor fi actorii principali care te vor ghida în călătoria ta culinară. Prin preparatele regăsite în festival, Street FOOD Festival dorește să ofere oamenilor experiențe de neuitat printr-o singură mușcătură. Și pentru că esențele tari se ascund în cantități mici, food truck-urile din cadrul festivalul îți vor deschide apetitul prin porții de degustare cu prețul maxim de 15 lei. În ceea ce privește pasionații de gastronomie, festivalul oferă șansa de a participa la un tur ghidat - Best of Street FOOD Tour în valoare de 79 de lei. Turul ghidat are rolul de a prezenta istoria Street FOOD-ului și de a introduce participanții în povestea festivalului. În plus, pentru a aprofunda experiența culinară, acestora li se vor oferi 3 porții de degustare sărate, una dulce și o băutură fresh. Iar asta nu este tot. În cadrul festivalului, pofticioșii pot asista la live cooking show-uri, unde vor participa chefi bucătari cu renume.
Atmosfera fun#AF
 Serile de vară alături de o mâncare gustoasă și o băutură revigorantă nu ar fi la fel fără muzică live. Așa că, de vineri până duminică seară, festivalierii pot cânta și dansa alături de: Bosquito, Byron, Macanache, Corina Sîrghi & Taraful Jean Americanu, Ana Coman și Alexu & The Voices Inside. Nici cei care iubesc muzica digitală nu sunt lăsați deoparte. În zona dance garden, participanții sunt invitați să asculte mixurile lui: John Gabe, Riel, Zumac și Gabi Ifrim.
 Street FOOD Festival nu lasă loc de plictiseală. Pentru cine dorește să vină însoțit de familie, prichindeii se pot juca în cadrul kids zone. Iar pentru cine caută puțină relaxare și un loc liniștit unde își poate savura preparatul, festivalul dispune de chill & picnic zone.
 Și pentru a marca începutul unui nou anotimp, haide și tu la Street FOOD Festival în Grădina Publică din Galați între 01 - 04 septembrie pentru a-ți testa gusturile în cadrul unei experiențe gastronomice autentice alături de persoanele dragi!
Program eveniment:
● Joi: 12:00 - 23:00
● Vineri: 12:00 -23:00
● Sâmbătă: 12:00 -23:00
● Duminică: 12:00 -23:00
Trupelele prezente la eveniment:
Vineri - 02 septembrie 2022
● Corina Sârghi & Taraful Jean Americanu
● Bosquito
Sâmbătă - 03 septembrie 2022
● Alexu & The Voices Inside
● Macanache
Duminică - 04 septembrie 2022
● Ana Coman
● Byron
Acțiune cofinanțata de Primăria Municipiului Galați.
Mai multe informații despre Street FOOD Festival pe:
Street FOOD Festival este cea mai mare rețea de evenimente culinare din Europa, organizat de Agenția Why Not Us.
Brought to you by Why Not & Flavours.
Parteneri: Staropramen, Pepsi, 5 minute de libertate.
Date de contact:
Lazar Fulga
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel: 0734 182 816
 
Citit 8572 ori Ultima modificare Vineri, 02 Septembrie 2022 11:33