Pieton accidentat grav pe un drum aglomerat. Și șoferul și victima erau beți

Pieton accidentat grav pe un drum aglomerat. Și șoferul și victima erau beți
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un eveniment rutier soldat cu rănirea unui pieton și punerea sub acuzare a unui șofer care a fugit de la locul accidentului a avut loc la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 3 septembrie. S-a întâmplat pe DJ 251, la Matca, unde autoutilitara condusă de un tecucean în vârstă de 39 de ani l-a acroșat pe un pieton de 54 de ani, care mergea pe marginea drumului. Agățat cu oglinda laterală din dreapta și trântit la pământ, pietonul s-a ales cu multiple leziuni, medicii de pe echipajul de urgență sosit la fața locului constatând nu doar că acesta era rănit serios, dar și că se afla într-o avansată stare de ebrietate, în ciuda orei matinale. Bărbatul a fost dus la spitalul din Tecuci, fiind ulterior transferat la Spitalul de Urgență din Galați din cauză că rănile grave au necesitat investigații mai avansate. Ceva mai greu a fost de ”analizat” șoferul, care plecase deja de la locul accidentului.  

”După producerea evenimentului, conducătorul autoutilitarei a părăsit locul accidentului, însă a fost identificat în scurt timp pe strada Cuza Vodă din municipiul Tecuci. La testarea alcoolscopică a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital și i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, din cadrul IPJ Galați. 

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului.

Citit 3287 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Septembrie 2022 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.