Încăierare între suporteri după meciul Oțelul-Poli Timișoara
Foto: Sursa Foto: Facebook

Încăierare între suporteri după meciul Oțelul-Poli Timișoara
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Partida dintre Oțelul și Poli Timișoara, desfășurată sâmbătă la Galați, a fost urmată de incidente. Scorul de 1-0 cu care s-a terminat meciul și mai vechi rivalități între galerii au dus la un conflict între mai multe persoane care asistaseră la partidă și care s-au întâlnit în zona unui bar de pe Drumul de Centură. Cei care ar fi provocat scandalul ar fi fost câțiva suporteri ai unei echipe din București, dar care veniseră la Galați să susțină echipa de pe Bega, și care se deplasau, cu o mașină, spre ieșirea din oraș. La vederea suporterilor Oțelului care sărbătoreau pe o terasă, suporterii echipei oaspete s-au oprit, au coborât din mașină și s-au îndreptat către suporterii Oțelului. Lucrurile au degenerat rapid și a fost nevoie de intervenția jandarmilor. 
”Un echipaj de jandarmerie aflat în zonă a intervenit, moment în care, la vederea echipajului de ordine publică, o parte dintre cei implicați au fugit cu autoturismul personal spre Drumul de Centură. Vehiculul a fost ajuns din urmă și oprit de către jandarmi. Bărbații au fost imobilizați si conduși la sediul Secției 3 Poliție. Alături de aceștia au fost conduse la unitatea de poliție și patru persoane care au rămas la fața locului, implicate și ele în scandal. Cele opt persoane au fost sancționate contravențional pentru provocare și participare la scandal. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 1.600 lei. Conform celor declarate de persoanele implicate în scandal, incidentul s-a produs pe seama animozității existente între galeriile unor echipe de fotbal”, a recizat cpt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați. Conform sursei citate, patru dintre persoanele amendate ar fi din București și sunt suporteri ai unei echipe de fotbal a cărei galerie este înfrățită cu cea a echipei Poli Timișoara. Aceștia nu ar fi însoțit galeria oaspete la Galați și ar fi ajuns pe stadion la jumătatea celei de-a doua reprize. Incidentul nu s-a soldat cu răniți și nimeni nu depusese, la câteva ore de la scandal, plângere la poliție.

Citit 4027 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Septembrie 2022 20:43

1 comentariu

 • postat de Ei, minor, Oțelul merge înainte.
  Duminică, 04 Septembrie 2022 07:31
  109.166.133.***
  Ei, asta-i, supărați sunt unii Doamne. În fine, merg bine băieții pe teren, au început să se lege, spiritul lui Dorinel Munteanu ca antrenor, băiat muncitor, , pune presiune pe băieți pe teren și bine face, se creează ușor, ușor pe teren o echipă legată, profesionistă din ce în ce mai bună, un joc pe teren, joc de echipă., în echipă. Baftă Oțelul, fiți tare ca oțelul. Țineți ritmul bun, la bine și la rău, împreună.
  10
  28
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.