Festivitate dedicată celor mai performante companii gălățene

Festivitate dedicată celor mai performante companii gălățene
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Galați organizează joi, 22 septembrie, în parteneriat cu Consiliul Județean (CJ) Galați, festivitatea de recompensare a celor mai performante companii locale, în baza rezultatelor obținute de acestea în cursul anului 2021.

"A fost un an dificil, în care mediul de afaceri a avut parte de multe provocări, drept urmare rezultatele celor care au reușit să facă performanță sunt cu atât mai mult de apreciat. De asemenea, rezultatele bune ale companiilor se reflectă la nivelul întregii comunități - în dinamica mediului economic, asigurarea de locuri de muncă și resurse pentru dezvoltarea locală", a arătat președintele Patronatului IMM-urilor Galați, Marian Filimon.

Ziua dedicată întreprinzătorilor va avea și o latură formativă, grație Simpozionului "Mediul de afaceri și provocările determinate de contextul actual politico-economic național și geopolitic internațional. Modalități de sprijinire a întreprinzătorilor pentru depășirea dificultăților", ce se va desfășura, între orele 11.00 şi 13.00, în Sala de conferințe a CJ Galați.

Festivitatea de recompensare a celor mai performante companii gălățene se va desfășura, de la ora 15.00, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini". O surpriză pregătită de organizatori este participarea extraordinară la acest eveniment a îndrăgitei actrițe Anca Sigartău, de la Teatrul "Bulandra", alături de invitații săi.

Citit 1212 ori Ultima modificare Marți, 20 Septembrie 2022 21:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.