Multe modele noi de mașini, la salonul auto

Multe modele noi de mașini, la salonul auto
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Salonul Auto Gas 2022, desfăşurat weekendul trecut la Galaţi, a adus noi modele de autovehicule, numărul maşinilor expuse depășind 200.

Duminică dimineață, un număr moderat de persoane a participat la salon, cei mai mulți fiind interesați de noile apariții cu motorizare electrică. Un dezavantaj l-a reprezentat faptul că nu se putea intra în interiorul mașinii pentru a putea avea o privire de ansamblu și pentru a putea testa funcțiile mașinii. În schimb, modelele noi pot fi testate în showroomurile de care aparțin.

Din punct de vedere ecologic, niciuna nu avea mai puțin de Euro 6, demonstrând că lupta împotriva schimbărilor climatice este contracarată corespunzător la nivel tehnologic, cu motoare cât mai puțin poluante.

A crescut foarte mult şi calitatea materialelor, astfel că este o plăcere să te urci la volanul unei mașini noi. La unele, însă, poți doar să visezi, dacă ne punem în pielea unui consumator cu un salariu mediu.

În general, susțin achiziționarea de mașini noi, întrucât sunt mult mai sigure, au o tehnologie îmbunătățită, iar poluarea este redusă. Chiar dacă este mai scumpă, în timp, ai mult mai multe beneficii.

Se ştie că mașinile se vând în general după impactul vizual. Este însă de preferat ca ele să fie și testate. Anul trecut, spre exemplu, am avut oportunitatea să conduc un model nou, iar anul acesta, revăzându-l, mi-am amintit de calitatea sa excepțională. Mi-a plăcut poziția de condus, calitatea motorului, materialele moi la atingere, iar trapa panoramică face toți banii.

Un salon auto de această amploare este cu adevărat un eveniment pe care nu-l întâlnești la tot pasul. Aștept cu nerăbdare să fiu surprinsă de ediția de anul viitor, care sper să vină cu modele și mai atrăgătoare.

Citit 526 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Septembrie 2022 11:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.